HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Απόστολος Ζέρβας: Σοβαρός - εργατικός - αθόρυβος - μεθοδικός και αποτελεσματικός στον προεκλογικό του αγώνα για την μία από τις 4 βουλευτικές έδρες στην Πιερία!


Παρακολουθώ τον Παιδίατρο αρκετούς μήνες και ο τρόπος που κινείται είναι πραγματικά μοναδικός.

Χωρίς τυμπανοκρουσίες αλλά με ταπεινότητα είναι καθημερινά σχεδόν παντού , είτε αυτό είναι κοινωνική εκδήλωση είτε πολιτιστική, ο Απόστολος Ζέρβας είναι εκεί , δίχως παρατρεχάμενους και αυλοκόλακες. Ακόμη και σήμερα, που είναι πλέον συνταξιούχος το τηλέφωνό του δέχεται κλήσεις  συνεχώς από συμπολίτες που χρειάζονται την επιστημονική του γνώση και εμπειρία. Εκείνος δεν αρνείται σε κανέναν την βοήθειά του , αλλά είναι συμπαραστάτης και ενεργός πολίτης της τοπικής κοινωνίας

Ο πολιτικός του λόγος καθημερινός - σοβαρός και  τεκμηριωμένος. Είναι πολυγραφότατος με καθημερινή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ( Facebook - sites ) και γενικά στα ΜΜΕ.

Με τέτοια δουλειά και τακτική είναι δύσκολο για τον Απόστολο Ζέρβα να χάσει την μια από τις τέσσερις έδρες της Πιερίας. Μία από τις 300 έδρες στη Βουλή θα είναι δική του.

-------------

* Ο Απόστολος Νικ. Ζέρβας είναι Παιδίατρος, πτυχιούχος Ιατρικής Σχολής ΑΠΘ. Διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης στη Δ’ Πανεπιστημιακή Παιδιατρική Κλινική του ΑΧΕΠΑ επί 7 έτη (1991 - 1997) και Σύμβουλος στο Υπουργείο Υγείας επί Κυβερνήσεως Κώστα Καραμανλή (2004 - 2009). Είναι υποψήφιος Βουλευτής στην Πιερία με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ  του Κυριάκου Βελόπουλου.


Γράφει & υπογράφει

Πέτρος Σταθακόπουλος.-



Διαβάστε ακόμη:






Απόστολος Ζέρβας: "ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ - ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ"


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια