HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


«Μπάρμπα θα λες ΠΑΟΚ» – Ανήλικοι περικύκλωσαν και επιτέθηκαν σε 50χρονο


Η οπαδική βία συνεχίζει να προβληματίζει. Ανήλικοι οπαδοί του ΠΑΟΚ επιτέθηκαν σε έναν άντρα, που θα μπορούσε να είναι πατέρας τους. Η περιγραφή για τα όσα έζησε στον Βόλο είναι αποκαλυπτική…

Ακριβώς ένα χρόνο μετά τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη, κάποιοι δεν βάζουν μυαλό. Αυτή τη φορά το σκηνικό οπαδικής βίας, εκτυλίχθηκε στη Νέα Ιωνία του Βόλου. Όταν ένας άντρας 50 ετών, περικυκλώθηκε από μικρά παιδιά που όπως αποδείχθηκε ήταν οπαδοί του ΠΑΟΚ. Κάποιοι κινήθηκαν απειλητικά και προσπάθησαν να τον χτυπήσουν. Ο λόγος; Δεν έλεγε ο άντρας τι ομάδα υποστηρίζει!

Δεν τον γνώριζαν προσωπικά. Θα μπορούσε λόγω ηλικίας να είναι πατέρας τους. Εκείνοι όμως ήταν αποφασισμένοι να περάσουν το απόγευμα με προκλήσεις που θα μπορούσαν να λάβουν απρόβλεπτες διαστάσεις. Μικρά παιδιά που φανατίζονται και αναζητούν ένα εύκολο στόχο. Ένα θύμα για να κάνουν αυτό που οι ίδιοι θεωρούν… μαγκιά!

Φραστική επίθεση από ομάδα τεσσάρων ανηλίκων, που μάλιστα απείλησαν να τον χτυπήσουν, αν δεν τους έλεγε τι ομάδα είναι, δέχτηκε σύμφωνα με καταγγελία του ιδίου σε τοπικά ΜΜΕ, χθες το πρωί (31-01-2023), σχεδόν έξω από το πρώην Πολυκλαδικό Ν. Ιωνίας στο Βόλο, ένας 50χρονος, την ώρα που περπατούσε για να πάει στο κλειστό Γυμναστήριο της περιοχής.

Όπως αναφέρει, ενώ περπατούσε σε πεζοδρόμιο όπου βρισκόταν περίπου 12 παιδιά, μια ομάδα τεσσάρων ατόμων, μεταξύ 14-17 χρόνων του κινήθηκαν στο μέρος του και τον ρώτησαν τι ομάδα είναι.

Τους είπε ότι θα μπορούσε να είναι και πατέρας τους, αλλά, σύμφωνα με τον ίδιο, οι ανήλικοι συνέχισαν να τον ρωτάνε, κάνοντας παράλληλα κινήσεις να τον χτυπήσουν, ενώ ο ένας προσπάθησε να τον χτυπήσει με το πόδι στο πρόσωπο.

Ο 50χρονος αναφέρει ότι δεν έδειξε σημάδια φόβου, δεν απάντησε και τρία παιδιά του είπαν «μπάρμπα θα λες… ΠΑΟΚ» και στη συνέχεια απομακρύνθηκαν!

Ο συμπολίτης διερωτάται αν θα έχουν μιμητικές επιθέσει… όπως έγινε στη Θεσσαλονίκη με νεαρό οπαδό του Άρη και τονίζει ότι έκανε καταγγελία για το περιστατικό και στην Αστυνομία.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια