HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Νέα Καληδονία: Καρχαρίας κατασπάραξε Αυστραλό τουρίστα (Βίντεο)


Ένας Αυστραλός τουρίστας έχασε τη ζωή του από επίθεση καρχαρία στη Νέα Καληδονία, στον Ειρηνικό Ωκεανό. Ο 59χρονος άνδρας κολυμπούσε 150 μέτρα από την ακτή σε δημοφιλή παραλία της Νουμέα όταν δέχθηκε την επίθεση την Κυριακή, σύμφωνα με τις Αρχές.

Ο καρχαρίας δάγκωσε πολλές φορές κατασπαράζοντας τον τουρίστα, με τον άτυχο άνδρα να φέρει σοβαρά τραύματα στο πόδι και τα χέρια του. Το θύμα πέθανε ακαριαία.

Δύο άτομα που βρίσκονταν στη θάλασσα με ιστιοπλοϊκό μετέφεραν τον άνδρα στην παραλία, όπου οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης προσπάθησαν μάταια να τον επαναφέρουν στη ζωή, σύμφωνα με το BBC.

Λουόμενοι που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο νερό, έγιναν μάρτυρες της σοκαριστικής επίθεσης, ενώ δημιουργήθηκε πανικούς με τους περισσότερους να τρέχουν για να βγουν από τη θάλασσα.

Οι Αρχές έκλεισαν τις παραλίες της περιοχής ώστε να προσπαθούν να εκδιώξουν τον καρχαρία από τις ακτές.



Πρόκειται για την τρίτη επίθεση καρχαρία κοντά στην παραλία Chateau-Royal μέσα σε τρεις εβδομάδες.

Η Νέα Καληδονία βρίσκεται νότια του Βανουάτου και απέχει 1.200 χιλιόμετρα από την Αυστραλία. Αν και κατοικούν σε αυτήν 270.000 άνθρωποι, είναι 13η στον κόσμο όσον αφορά τον αριθμό επιθέσεων καρχαριών, σύμφωνα με το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας της Φλόριντα.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια