HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Τουρκία: Βυθίζεται ο Ερντογάν σε τελευταία δημοσκόπηση


Σκούρα τα πράγματα για τον Τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μετά τον καταστροφικό σεισμό που έχει στοιχήσει τη ζωή σε πάνω από 45.000 ανθρώπους και έχει ξεσπιτώσει χιλιάδες άλλους.

Χαρακτηριστικό της δύσκολης κατάστασης οι αποδοκιμασίες στον ποδοσφαιρικό αγώνα της Μπεσίκτας όπου το γηπεδο με συνθήματα ζητούσε την παραίτησή του.

Καλύτερη αποτύπωση όμως της κατάστασης δεν θα μπορούσαν να μην είναι οι τελευταίες δημοσκοπήσεις που βυθίζουν τον Ερντογάν.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει από την Κωνσταντινούπολη ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ, Μανώλης Κωστίδης, δημοσκόπηση της εταιρείας ALF διαμορφώνει τα ποσοστά ως εξής:

  • Λαϊκή Συμμαχία (Ερντογάν - Μπαχτσελί) 35,1%
  • Συμμαχία του Έθνους (Κιλιτσντάρογλου-Ακσενέρ) 47,6%
  • Φιλοκουρδικό HDP 9,8%.

Συνθήματα για παραίτηση του Ερντογάν

«Κυβέρνηση, παραιτήσου!» τραγουδούσαν χιλιάδες οπαδοί της ομάδας Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη στο στάδιο Ινονού το βράδυ της Δευτέρας κατά τη διάρκεια του αγώνα πρωταθλήματος με την Αντάλιασπορ.

Το Σάββατο, οπαδοί της Φενερμπαχτσέ φώναζαν συνθήματα «Ψέματα, εξαπατήσεις, πέρασαν 20 χρόνια, παραιτηθείτε!» κατά τη διάρκεια ενός αγώνα με την Κόνιασπορ.

Μετά τον σεισμό των 7,8 βαθμών, η τουρκική κυβέρνηση έχει επικριθεί έντονα από την αντιπολίτευση και ανεξάρτητα μέσα ενημέρωσης για καθυστερημένη ανταπόκριση σε σεισμόπληκτες περιοχές.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια