HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ψητός μπακαλιάρος με ντοματίνια


Εύκολος στο μαγείρεμα, πλούσιος στη γεύση
Υλικά
  • 4 φιλέτα μπακαλιάρου
  • 4 κ. σ. ελαιόλαδο
  • 1 φλ. τσαγιού ντοματίνια
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
  • 1 λεμόνι, κομμένο σε φέτες, συν περισσότερο για το γαρνίρισμα
  • 2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
  • 2 κλωνάρια θυμάρι
  • 2 κ. σ. φρεσκοκομμένο μαϊντανό, για το γαρνίρισμα
Εκτέλεση
  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς και σκουπίστε τα φιλέτα μπακαλιάρου με χαρτί κουζίνας μέχρι να στεγνώσουν. Αλατοπιπερώστε καλά.
  2. Τοποθετήστε το ελαιόλαδο, τα ντοματίνια, τις φέτες λεμονιού, το σκόρδο και το θυμάρι σε ένα ταψί. Ανακατέψτε και απλώστε σε μια ομοιόμορφη στρώση. Τοποθετήστε τα κομμάτια μπακαλιάρου στο ταψί.
  3. Ψήστε μέχρι το ψάρι να ξεφλουδίζει εύκολα με ένα πιρούνι, 15 έως 20 λεπτά, ανάλογα με το πάχος των φιλέτων.
  4. Σερβίρετε γαρνιρισμένο με μαϊντανό, περισσότερο χυμό λεμονιού και τη σάλτσα από το ταψί.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια