HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Τουρκία: Τραγική ειρωνεία - Επταμελής οικογένεια γλίτωσε από τον σεισμό, αλλά πέθανε σε φωτιά


Μία τραγική ιστορία έρχεται από την Τουρκία, όπου μία επταμελής οικογένεια Σύρων με πέντε παιδιά, που κατάφερε να γλιτώσει από τον σεισμό της 6ης Φεβρουαρίου, πέθανε σήμερα, Παρασκευή (15/2) σε φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι όπου είχε καταφύγει στο κεντρικό τμήμα της χώρας.

Σύμφωνα με το πρακτορείο DHA, η οικογένεια έφυγε από την περιοχή Νουρνταγκί στην επαρχία Γκαζίαντεπ και είχε καταφύγει σε συγγενείς της στο Ικόνιο.


Η πυρκαγιά ξέσπασε περίπου στις 03:00 τα ξημερώματα από τη σόμπα με την οποία ζέσταιναν το μικρό πλινθόκτιστο σπίτι όπου έμεναν. Σύμφωνα με τις εικόνες που μετέδωσε το DHA, το μεγαλύτερο μέρος του σπιτιού έχει καταστραφεί από την πυρκαγιά.

Οι επτά άνθρωποι που σκοτώθηκαν ήταν ένα ζευγάρι και τα πέντε του παιδιά, ηλικίας, 13, 8, 6 και 4 ετών, σύμφωνα με το Anadolu. Πέντε άλλα μέλη της οικογένειας τραυματίστηκαν.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στην Τουρκία ζουν 3,7 εκατ. Σύροι πρόσφυγες που έφυγαν από τη χώρα τους για να γλιτώσουν από τον πόλεμο, σύμφωνα με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR).



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια