HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Μνημόσυνο τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Η στιγμή που γονατίζουν τα παιδιά και τα εγγόνια του στη Μητρόπολη [εικόνες]


Σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε σήμερα Σάββατο, στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αθηνών το μνημόσυνο για τις σαράντα ημέρες από τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.
Το μνημόσυνο για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο τέλεσε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, ο οποίος είχε χοροστατήσει και στην εξόδιο ακολουθία στις 16 Ιανουαρίου.

Η σύζυγός του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Άννα Μαρία ήταν εμφανώς συγκινημένη, ενώ παιδιά και εγγόνια γονάτισαν από σεβασμό κατά τη διάρκεια της τελετής.








Ποιοι έδωσαν το ''παρών''

Υπενθυμίζεται πως οι 250 προσκεκλημένοι προσήλθαν στη Μητρόπολη Αθηνών με βαν από το ξενοδοχείο "Μεγάλη Βρεταννία".

Πρώτες έφθασαν λίγο πριν από τις 11 το πρωί, ώρα τέλεσης του μνημοσύνου, οι αδερφές του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Σοφία και Ειρήνη, στη συνέχεια η σύζυγός του, 'Αννα-Μαρία, και τα παιδιά τους Αλεξία, Παύλος, Νικόλαος, Φίλιππος και Θεοδώρα μετά συζύγων.

Το παρών έδωσαν και αρκετοί Έλληνες, επιχειρηματίες και πολιτικοί. Μεταξύ των οποίων ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Ευγενία Μανωλίδου, η Φάνη Πάλη Πετραλιά, ο Νότης Μηταράκης, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, ο Αλκιβιάδης Στεφανής, ο Μάκης Βορίδης και ο Αλέξανδρος Παπαδόγγονας.







Μετά την ολοκλήρωση της τελετής, η οικογένεια του τέως βασιλιά στάθηκε στα σκαλιά της Μητρόπολης και χαιρέτησε τον κόσμο.



Σημειώνεται πως αύριο Κυριακή θα τελεστεί σε στενό οικογενειακό κύκλο το τρισάγιο στον τάφο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια