HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Έφτιαξαν πατατάκια με γεύση… αιδοίου: «Για τολμηρούς και ελεύθερους» - Η τιμή τους


«Ξέρεις ότι ο κόσμος πάει στην κόλαση;;!», ρωτά τους καταναλωτές μία εταιρεία στη Λιθουανία που φτιάχνει πατατάκια, η οποία πήγε την υπόθεση «τσιπς» σε άλλο επίπεδο, φτιάχνοντας ένα προϊόν με γεύση… αιδοίου.

Όπως αναφέρει η CHAZZ στον ιστότοπό της επικαλούμενη δεδομένα ερευνών, «οι millennials κάνουν 3 φορές λιγότερο σεξ από τους γονείς τους στην ίδια ηλικία».

«Η ομάδα της CHAZZ είναι νέοι, τολμηροί και ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ, γι' αυτό πήραμε αυτή την καταστροφική τάση πολύ προσωπικά. Αποφασίσαμε να επιστήσουμε την προσοχή όλων σε αυτό και έτσι να συμβάλουμε στην επίλυση αυτού του προβλήματος: έτσι μας ήρθε η ιδέα να δημιουργήσουμε τα πρώτα στον κόσμο πατατάκια με ‘γεύση αιδοίου’», αναφέρει η εταιρεία.

Μάλιστα, οι άνθρωποι της εταιρείας παραθέτουν και 3 λόγους για τους οποίους πρέπει να δοκιμάσετε τα πατατάκια αυτά:

  • Ο πρώτος είναι ότι «έχουν μοναδική γεύση ΓΙΑ ΤΟΛΜΗΡΟΥΣ και ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ανθρώπους. Αφού το γευτείτε, θα θυμηθείτε τις πιο άγριες ερωτικές σας περιπέτειες και τον πρώτο σας αληθινό έρωτα».
  • Ο δεύτερος ότι αποτελούν «ένα υπέροχο ΔΩΡΟ για αυτόν που αγαπάτε, για μια ρομαντική βραδιά ή απλώς μια απλή απόλαυση και μια διασκεδαστική συζήτηση για το σεξ».
  • Τρίτον, τα πατατάκια αυτά αποτελούν έναν «ΤΕΛΕΙΟ ΤΡΟΠΟ για να δοκιμάσετε το θάρρος, τη διαφάνεια και την αίσθηση του χιούμορ των φίλων σας»

Στη συσκευασία φαίνεται μία γυναίκα με κόκκινα εσώρουχα να κάθεται πάνω σε μία στοίβα από πατατάκια, ενώ δίπλα αναγράφονται μηνύματα όπως «όλα τα σώματα είναι νόστιμα», «ναι στο σεξ».

Για την ιστορία, τα πατατάκια αυτά κυκλοφορούν μόνο στην Ευρώπη στην τιμή των 9.99 ευρώ.

patatakia 1

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια