HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Διαζύγιο - βόμβα: Χωρίζουν Γιώργος Μαυρίδης και Κρίστυ Καθάργια


Ο tattoo artist και παρουσιαστής Γιώργος Μαυρίδης και η αγαπημένη του Κρίστυ Καθάργια ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στις 6 Μαΐου 2022 στο Δημαρχείο της Θεσσαλονίκης μετά από ενάμισι περίπου χρόνο σχέσης, η οποία αποτυπώθηκε στους προσωπικούς λογαριασμούς τους στο Instagram, αφού και οι δύο είναι ιδιαίτερα ενεργοί στα social media. Τότε το ζευγάρι δήλωνε ευτυχισμένο και πανέτοιμο να ζήσει την περιπέτεια στην Καμπότζη, όπου βρέθηκαν για λογαριασμό της εκπομπής «Asia Express» του Star.

Όμως, όπως αποκάλυψε σήμερα στο αέρα της «Super Κατερίνα» ο δημοσιογράφος Στέφανος Κωνσταντινίδης, δέκα μήνες από τον γάμο τους, ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστυ Καθάργια δεν είναι πλέον ζευγάρι. Ο τέως συνεργάτης του Σάκη Τανιμανίδηη, με τον οποίον παρουσίαζαν το «World Party» και η ψυχολόγος σύντροφός του αποφάσισαν να ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους.

Να θυμίσουμε πως η Κρίστυ Καθάργια έχει έναν γιο από προηγούμενη σχέση, ο οποίος είχει έρθει κοντά με τον tattoo artist και μάλιστα τους είχαμε αρκετές φορές να ποζάρουν μαζί για «οικογενειακές φωτογραφίες».

Οι τελευταίες κοινές έξοδοι του ζευγαριού ήταν τον Δεκέμβριο του '22.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια