HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Κατερίνη: Στιγμές τρόμου έζησαν οι επιβάτες λεωφορείου της γραμμής Θες/νίκης – Κατερίνης. Δείτε τι έγινε…


Ένα "θρίλερ" έζησαν οι επιβάτες ενός λεωφορείου της γραμμής Θες/νίκης – Κατερίνης το βράδυ της Κυριακής (19/2/2023) από μια μη συνηθισμένη συμπεριφορά του οδηγού.

Το χρονικό

Το λεωφορείο ξεκίνησε από την Θεσσαλονίκη με κατεύθυνση προς Κατερίνη κανονικά στην ώρα του. Όλα εξελισσόταν φυσιολογικά, ώσπου οι επιβάτες αντιλήφθηκαν μια… στραβοτιμονιά του οδηγού, στην οποία όμως δεν έδωσαν πολύ σημασία, αφού την απέδωσαν σε πιθανό πρόβλημα του οδοστρώματος ή κάποιο εμπόδιο.

Λίγα λεπτά αργότερα και ενώ το λεωφορείο πλησίαζε στην Κατερίνη, επαναλήφθηκε η ίδια στραβοτιμονιά, ενώ αμέσως μετά οι επιβάτες αντιλήφθηκαν ότι ο οδηγός έχασε την έξοδο για Κατερίνη.

Αμέσως σηκώθηκε ένας άνδρας (επιβάτης), πλησίασε τον οδηγό και άρχισε να τον ρωτάει αν είναι καλά στην υγεία του, αν νιώθει καλά και να σταματήσει στην άκρη του δρόμου για λίγο. Ο οδηγός όμως, κάθιδρος δεν αντιδρούσε στα μηνύματα του επιβάτη, αλλά ούτε στ’ αγγίγματά του. Το λεωφορείο συνέχιζε την πορεία του φτάνοντας σιγά-σιγά στο γνωστό τούνελ της Εθνικής έξω από την Κατερίνη. Οι υπόλοιποι επιβάτες άρχισαν να πανικοβάλλονται και άλλοι να φωνάζουν, άλλοι να τσιρίζουν και άλλοι να προσπαθούν να τηλεφωνήσουν την Αστυνομία ή τους οικείους του.

Βλέποντας ο άνδρας (ο επιβάτης) που ήταν ήδη πολύ κοντά στον οδηγό την κατάσταση, αλλά και τις αντιδράσεις του οδηγού, άρχισε μια υπερπροσπάθεια να κόψει ταχύτητα και να φρενάρει εντελώς το λεωφορείο. Κάπου στη μέση του τούνελ τα κατάφερε ν’ ακινητοποιήσει το λεωφορείο και να βγάλει όλους τους επιβάτες έξω.

Σε πολύ λίγα λεπτά έφτασε η Αστυνομία με την Πυροσβεστική και επιλήφθηκε της κατάστασης. Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί και η κατάσταση είχε αίσιο τέλος, αφού όλοι έφτασαν στον τελικό προορισμό τους, την Κατερίνη, σώοι και αβλαβής.


(φωτογραφία αρχείου)


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια