Φτιάχνεται γρήγορα και μπορείτε να την ετοιμάσετε εκ των προτέρων
Υλικά
- 3 φλ. τσαγιού μαγειρεμένα ρεβύθια
- 1 μέτριο αγγούρι, κομμένο σε κύβους
- 6 μικρές ντομάτες, κομμένες σε κύβους
- 150 γρ. φέτα
- 1/4 φλ. τσαγιού φρέσκο χυμό λεμονιού
- 1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
- 1 κ. γλ. μουστάρδα
- 1/2 κ. γλ. μέλι
- 1/4 φλ. τσαγιού χοντροκομμένο φρέσκο άνηθο
- Αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση
- Τοποθετήστε τα ρεβύθια σε ένα μεγάλο μπολ.
- Κόψτε τα αγγούρια και τις ντομάτες σε κύβους και τοποθετήστε τα στο μπολ με τα ρεβίθια.
- Θρυμματίστε τη φέτα από πάνω.
- Σε ένα μεσαίο μπολ, φτιάξτε το ντρέσινγκ. Χτυπήστε το χυμό λεμονιού, το ελαιόλαδο, τη μουστάρδα, το μέλι και το φρέσκο άνηθο και αλατοπιπερώστε.
- Περιχύστε τη σαλάτα με το ντρέσινγκ και ανακατέψτε.
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!