HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Σάκης Αρναούτογλου: Παγετός και την ερχόμενη εβδομάδα - Προσοχή στην πάχνη


Να είναι προσεκτικοί ζητά από τους οδηγούς ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιώντας για το φαινόμενο της πάχνης το Σάββατο.

«Η θερμοκρασία δεν αλλάζει νωρίς το πρωί (του Σαββάτου) θα έχουμε παγετό. Σε συνδυασμό με και με το φαινόμενο της πάχνης θέλει προσοχή». Ο Σάκης Αρναούτογλου τόνισε πως ούτε την επόμενη εβδομάδα αναμένονται σημαντικές αλλαγές στον καιρό καθώς θα επικρατεί ψύχρα, παγετός τις πρωινές ώρες ενώ θα επιμείνει και το φαινόμενο της πάχνης που συνιστά επικίνδυνη κατάσταση για τους οδηγούς.

«Το φαινόμενο της πάχνης θέλει προσοχή τα επόμενα 24ωρα κυρίως στα ηπειρωτικά όπου θα πέσουν αρκετά οι άνεμοι, θα πέσουν και στα πελάγη, θα δούμε την εξέλιξη των ανέμων. Γι’ αυτό για μία ακόμα φορά προσοχή. Οι θερμοκρασίες θα πέσουν κάτω από το μηδέν και θα σχηματίζεται η πάχνη σε αρκετές ηπειρωτικές περιοχές. Όχι μόνο στα ορεινά αλλά και σε πεδινά τμήματα», είχε πει νωρίτερα.

Για το Σάββατο ο Σάκης Αρναούτογλου τόνισε πως «Μαγνησία και Εύβοια θα έχουν την περισσότερη συννεφιά από πλευράς ηπειρωτικής χώρας. Τοπικές συννεφιές στα υπόλοιπα ανατολικά ηπειρωτικά, λίγος περισσότερες συννεφιές και στις Κυκλάδες. Στην Κρήτη αυτές οι συννεφιές θα καταφέρουν πολύ τοπικά τις πρωινές, προμεσημβρινές ώρες να αφήσουν κάποια μπόρα βροχής χαμηλά και κάποια εξασθενημένη μπόρα χιονόνερου και χιονιού πάνω από τα 600 περίπου μέτρα. Τοπικές συννεφιές θα έχουμε και στα Δωδεκάνησα και κυρίως στα πιο νοτιοδυτικά τμήματα του νησιωτικού συμπλέγματος».

Καιρός - Η πρόγνωση Αρναούτογλου για Αττική και Θεσσαλονίκη

Στην Αττική από το πρωί αναμένεται ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές, με κάποιες τοπικές και πρόσκαιρες συννεφιές μέχρι το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 10 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι βορειοανατολικοί στα 6 με 7 μποφόρ.

Στην Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία η λιακάδα των τελευταίων ημερών θα συνεχιστεί, οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι στα 2 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία σε χαμηλά επίπεδα, από 2 μέχρι 8 βαθμούς Κελσίου.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια