HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Τι έγινε τελικά με το ζευγάρι που εξαφανίστηκε στη Μεθώνη


Ντέιβιντ – Χάρισον και Λουκρίσια Ρόμπινσον, το ζευγάρι των Αμερικανών που εξαφανίστηκε στη Μεθώνη στις 23 Ιανουαρίου, παραμένει αγνοούμενο.

Παρά τις αναζητήσεις των τοπικών ομάδων από εθελοντές και των Αρχών, που σάρωσαν τις περιοχές του Δήμου Νέστορος - Πύλου και τον Ταΰγετο, δεν έχει βρεθεί κανένα ίχνος τους. Ούτε, όμως, και του αυτοκινήτου τους.

Την περασμένη εβδομάδα έγινε γνωστό πως ομάδες του Δήμου Πύλου - Νέστορος, που αποτελούνται από περίπου 20 εθελοντές, σκάναραν σπιθαμή προς σπιθαμή όλα τα σημεία που θα μπορούσαν να έχουν καταφύγει οι ηλικιωμένοι, με βάση τις συνήθειές τους.

Όπως ανέφερε η κυρία Αντωνία Σκόκου, προϊσταμένη του τμήματος Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου στο ioniantv, πριν μέρες, μελέτησαν πληροφορίες από τους φίλους του ζευγαριού και αναζήτησαν κάποιο στοιχείο που θα μπορούσε να τους οδηγήσει σε εκείνους.

Δυστυχώς, τίποτα δεν έχει βρεθεί προς το παρόν που να δείχνει αν είναι ζωντανοί ή αν τελικά κάτι τους συνέβη.

Σύμφωνα με το Messinialive, οι Αρχές την προηγούμενη εβδομάδα επικεντρώθηκαν στην περιοχή του Ταΰγετου. Όπως αναφέρει το τοπικό μέσο, σε εκείνη την περιοχή υπάρχουν στοιχεία για κίνηση του οχήματός τους κατά τις πρώτες ημέρες που φαίνεται πως εξαφανίστηκαν.

Αυτή η πληροφορία κατηύθυνε τις Αρχές προς το βουνό, όπου και διεξήχθησαν έρευνες από την Αστυνομία, και την Πυροσβεστική με τη συνδρομή και της εθελοντικής ομάδας ΟΑΚ 4×4 Mεσσηνίας.

Η όλη επιχείρηση ήταν αυξημένης δυσκολίας, καθώς πέρα από τις πολλές μέρες που έχουν περάσει, η περίπτωση να έχει πέσει το αυτοκίνητο σε κάποιο γκρεμό ή χαράδρα αυξάνει ακόμα περισσότερο τη δυσκολία ανεύρεσής τους, καθώς υπάρχει πυκνή βλάστηση.

Οι αρχές, ωστόσο, δεν έχουν αποκλείσει το σενάριο, το ζευγάρι να είχε κινηθεί προς Σπάρτη και την ευρύτερη περιοχή της Λακωνίας, με προορισμό τη Μονεμβασιά.

Το τελευταίο στίγμα του ζευγαριού

Η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη την περασμένη εβδομάδα ασχολήθηκε με την υπόθεσή τους και αποκάλυψε πως την επομένη τις 23 Ιανουαρίου, όταν ήταν η τελευταία τους επικοινωνία με τη λογίστριά τους, τους είδαν στην Πύλο. Το ζευγάρι κατέγραψε κάμερα ασφαλείας όταν μπήκε μέσα σε κατάστημα.

Η κόρη του ζευγαριού, Τζουλιάνα – Λουκρίσια Ρόμπινσον, ωστόσο, επιμένει πως οι γονείς της έχουν αυτοκτονήσει.

Μιλώντας την περασμένη εβδομάδα στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», ζήτησε να γίνουν νέες έρευνες σε απόκρημνα σημεία, δηλώνοντας σίγουρη πως είναι νεκροί.

«Κανείς δε μου έχει πει κάτι νεότερο, το μόνο που μου λένε είναι ότι οι έρευνες συνεχίζονται και ότι θα με ενημερώσουν αν βρούνε κάτι, αλλά πως μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί τίποτα. Γνωρίζω πως είναι νεκροί… Ξέρω πως άφησαν το σπίτι… Τους ξέρω απέξω και ανακατωτά. Αν ήταν να πάνε σε κάποιο μέρος, θα μου το έλεγαν. Μπορώ να σας πω πάρα πολλά μέρη στα οποία τους άρεσε να πηγαίνουν. Οπουδήποτε με ερείπια, σε όποιο μέρος χρονολογείται από την κλασική εποχή, τη μινωική ή τη μυκηναϊκή, λάτρευαν τέτοιου είδους μέρη. Αλλά δεν πρόκειται να είναι εκεί… Δεν ξέρω τι να πω, πραγματικά. Θα ήθελα πολύ να συμμετέχω στην φαντασία ότι είναι κάπου ζωντανοί, αλλά δεν πιστεύω πως είναι αλήθεια…», ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας σε δημοσιογράφο της εκπομπής.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια