HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


"Γιατί τον ρώτησα αν είναι καψούρης": Ο ιδιοκτήτης του Ράδιο Καψούρα εξηγεί την επική ερώτηση στον Μητσοτάκη


"Είστε καψούρης;" ρώτησε τον Κυριακο Μητσοτάκη ο ιδιοκτήτης του τοπικού ιστότοπου Eordaialive.com, ξαφνιάζοντας τους υπόλοιπους δημοσιογράφους στη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης 14 Φεβρουαρίου στην Κοζάνη. Με τον πρωθυπουργό, να δέχεται με χιούμορ την παράξενη ερώτηση, δεδομένης και της γιορτής των ερωτευμένων, του Αγίου Βαλεντίνου.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο Λάζαρος Λαζαρίδης ανέφερε: "Του άρεσε η ερώτηση θα μπορούσα να πω του Πρωθυπουργού. Την αντιμετώπισε ο ίδιος με χιούμορ". "Οι υπόλοιποι πιάστηκαν εξαπίνης γιατί δεν περίμεναν να υποβάλει κάποιος μια τέτοια ερώτηση. Ο λόγος συνδέεται αφενός με τα συναισθήματα που γεννά η σημερινή ημέρα, αλλά και με τις κουραστικές ερωτήσεις – απαντήσεις μιας συνέντευξης", ανέφερε ο Λάζαρος Λαζαρίδης. "Ήθελα να σπάσω κατά κάποιον τρόπο τον πάγο και λειτούργησα αυθόρμητα. Έτσι είναι ο χαρακτήρας μου", εξήγησε.

"Δεν το είχα προγραμματίσει", εξηγεί ο κ. Λαζαρίδης, λέγοντας πως με την ερώτησή του δεν ήθελε να εντυπωσιάσει το έτερον ήμισυ.

"Είναι μία ευρύτερη έννοια για μένα, ένας τρόπος ζωής, μία ιδιαίτερη κουλτούρα, καθαρά ελληνική λέξη", συνεχίζει ο ιδιοκτήτης του eordaialive.com.

Αξίζει να σημειώσουμε, εξ' άλλου, ότι και το διαδικτυακό ραδιόφωνο που έστησε πριν από λίγα χρόνια φέρει τον τίτλο: "Ράδιο Καψούρα", με τους φανατικούς ακροατές του, που έχουν την τιμητική τους σήμερα, να στέλνουν "αβέρτα" τις αφιερώσεις από το πρωί.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια