HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Eπικό σχόλιο Σπαλιάρα σε Τεντόγλου: Στο είχα πει Μίλτο, παιδί μου… βγάζουμε ρούχα και παπούτσια πριν πηδήξουμε


Οι αντιδράσεις από την απόφαση της World Athletics να ακυρώσει την άλμα του Μίλτου Τεντόγλου στα 8,40 μ., λόγω των παπουτσιών του, δεν έχουν κοπάσει, με το επικό σχόλιο του Γιάννη Σπαλιάρα κάτω από την ανάρτηση του Έλληνα πρωταθλητή στο μήκος να ξεχωρίζει.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός και μοντέλο σχολίασε την ανάρτηση του πρωταθλητή σχετικά με την ακύρωσή της επίδοσής του λόγω του παπουτσιού του:

Ο Γιάννης Σπαλιάρας έγραψε: "Στο είχα πει Μίλτο παιδί μου… βγάζουμε ρούχα και παπούτσια πριν πηδήξουμε… πήγαινε τώρα θυμωμένος να τους …".



Έξαλλος ο Μίλτος Τεντόγλου: Του ακύρωσαν άλμα στα 8,40 για τα... παπούτσια του

Ο Μίλτος Τεντόγλου απογειώθηκε στα στα 8,40 μέτρα στο μίτινγκ του Τορούν, το οποίο ήταν και η κορυφαία επίδοση στο 2023, αλλά το άλμα του ακυρώθηκε για... παράτυπα παπούτσια.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Έλληνας πρωταθλητής του άλματος σε μήκος ξέσπασε μέσω Instagram, μιλώντας για αδικία και ανθρώπους που δεν έχουν ιδέα για το αγώνισμα του άλματος εις μήκος.

"Έτσι, η World Athletics έχει ανθρώπους στην ομάδα της που δεν έχουν ιδέα για παπούτσια και τον αθλητισμό. Και αποφασίζουν ποια καρφιά είναι εντάξει ή όχι για τους αθλητές. Νομίζουν ότι το πάχος της πλάτης του παπουτσιού είναι κάτι που είναι καλό. Στην πραγματικότητα όχι μόνο είναι άχρηστο αλλά κάνουν τα παπούτσια με καρφιά και δύσκολο να τρέξουν", αναφέρει εκνευρισμένος ο Μίλτος Τεντόγλου.

"Μου ακυρώνουν το άλμα 8,40 γιατί φοράω τα παπούτσια στην 1η φωτογραφία. Ενώ τα άλλα δύο παπούτσια είναι εντάξει για το άλμα εις μήκος. Παρεμπιπτόντως, οι πρώτες 2 φωτογραφίες είναι ίδιο μοντέλο αλλά διαφορετικού χρώματος. Έλεγξατε τα καρφιά στα παλιά ρεκόρ; Είχαν λέιζερ επάνω τους; Νομίζω ότι θα πρέπει να έχετε άτομα στην ομάδα σας που έχουν εμπειρία με το άθλημα. Είμαι αυτός που πηδάει. Θέλω να φοράω ό,τι είναι άνετο και ασφαλές" συνεχίζει ο Μίλτος Τεντόγλου.

Τα παράτυπα παπούτσια του Μίλτου Τεντόγλου, που στάθηκαν αφορμή να ακυρωθεί το άλμα του στα 8,40 μέτρα

Ακριβώς τα ίδια παπούτσια αλλά σε άλλο χρώμα, που έχουν λάβει την έγκριση των κριτών


"Δεν με νοιάζει ένα άλμα στα 8,40. Μπορώ να το κάνω όποτε θέλω. Είναι απλά άδικο. Είμαι αηδιασμένος. Και το αστείο είναι ότι την επόμενη εβδομάδα θα φορέσω τα ίδια παπούτσια αλλά διαφορετικού χρώματος, οπότε είναι "εγκεκριμένα", ανέφερε στην ανάρτησή του ο Μίλτος Τεντόγλου.

Δείτε την ανάρτηση:



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια