HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Σταμάτησαν οι έρευνες λόγω σκότους ‑ Συνεχίζονται αύριο στις 07:30


Στο σημείο του δυστυχήματος δύο γερανοί από το πρωί ανασηκώνουν κομμάτια από τα επιβατικά βαγόνια - Οι ειδικές δυνάμεις των ΕΚΑΜ με κοπτικά εργαλεία και χρησιμοποιώντας φιάλες οξυγόνου συνεχίζουν να κόβουν λαμαρίνες από τα πρώτα βαγόνια ψάχνοντας για ανθρώπους.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, η προσπάθεια των πυροσβεστών και των δυνάμεων του ΕΚΑΒ και των ΕΚΑΜ, για να ανασύρουν εγκλωβισμένους που παραμένουν κάτω από τα συντρίμμια των δύο τρένων, θα συνεχιστεί στις 07.30 με το πρώτο φως του ήλιου.

Να τονιστεί πως στο σημείο του δυστυχήματος δύο γερανοί από το πρωί ανασηκώνουν κομμάτια από τα επιβατικά βαγόνια που έχουν συνθλιβεί από την τρομακτική σύγκρουση και έχουν μετατραπεί σε άμορφη μάζα σιδηρικών. Στο σημείο της σιδηροδρομικής τραγωδίας εξακολουθούν να βρίσκονται πολλά ασθενοφόρα και κυρίως πυροσβεστικά οχήματα, μαζί με δυνάμεις του ΕΚΑΒ και δύο ομάδες ΕΚΑΜ από τη Λάρισα και τη Θεσσαλονίκη.

Οι ειδικές δυνάμεις των ΕΚΑΜ με κοπτικά εργαλεία και χρησιμοποιώντας φιάλες οξυγόνου συνεχίζουν να κόβουν λαμαρίνες από τα πρώτα βαγόνια ψάχνοντας για ανθρώπους.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια