HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Αδιανόητες εικόνες σε κέντρο ΑμεΑ - 11χρονος ακροβατεί σε περβάζι 3ου ορόφου


Μία σοκαριστική φωτογραφία από κέντρο για παιδάκια ΑμεΑ στην Καλλιθέα κάνει τον γύρο του διαδικτύου, καθώς δείχνει ένα 11χρονο αγοράκι να ακροβατεί στο περβάζι παραθύρου που βρίσκεται στον τρίτο όροφο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το kallitheaonline.gr, ο 11χρονος ακροβατούσε -άγνωστο για πόση ώρα- από τη μια πλευρά του παραθύρου στην άλλη, ενώ το πλησίασε ακόμα ένα παιδάκι από το εσωτερικό τραβώντας την κουρτίνα.

Το αδιανόητο περιστατικό καταγράφηκε το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης (14/3).

Κάτοικος της περιοχής ενημέρωσε τις Αρχές, έχοντας φωτογραφίσει το περιστατικό με το κινητό του τηλέφωνο.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας Καλλιθέας έσπευσαν στο σημείο και συνέλαβαν ένα άτομο φερόμενο ως υπεύθυνο του κέντρου και τρεις εργαζόμενους και τους οδήγησαν στο κρατητήριο.

Μετά τις τέσσερις συλλήψεις, οι γονείς των 15 περίπου παιδιών που βρίσκονται στο κέντρο ειδοποιήθηκαν για να τα παραλάβουν, ενώ όσοι δεν είχαν δικό τους μέσο τα παρέλαβαν με περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ.

Ωστόσο, όπως αναφέρει το τοπικό μέσο, το εν λόγω κέντρο δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί τις Αρχές, καθώς σε βάρος των υπευθύνων έχουν σχηματισθεί κατά το πολύ πρόσφατο παρελθόν ακόμα 4 δικογραφίες για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο.

Η μία υπόθεση αφορά ένα παιδάκι ΑμεΑ, το οποίο βρέθηκε ευτυχώς πολύ γρήγορα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας... στο διάζωμα επί της λεωφόρου Θησέως.

Άλλη υπόθεση αφορά παιδί ΑμεΑ που έφυγε από το κέντρο και βρέθηκε από αστυνομικούς... στην πλατεία Αττικής.

Σε άλλη υπόθεση, παιδάκι ΑμεΑ το είχαν ξεχάσει έξω από το κέντρο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια