HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Τέμπη: Νεκρή η 24χρονη Αναστασία από την Κύπρο - Ταυτοποιήθηκε η σορός της


Νεκροί και οι δύο Κύπριοι φοιτητές του ΑΠΘ που αγνοούνταν μετά την τραγωδία στα Τέμπη. Ταυτοποιήθηκαν οι σοροί τους και ενημερώθηκαν οι οικογένειές τους. Ανείπωτη θλίψη στο νησί.

Τραγικός είναι ο επίλογος και για την 24χρονη Αναστασία Αδαμίδου, η οποία πλέον συγκαταλέγεται στη λίστα των θυμάτων του δυστυχήματος στα Τέμπη.

Όπως αναφέρει το Sigmalive.com, η οικογένεια της νεαρής φοιτήτριας ενημερώθηκε λίγο πριν τις 10.00 το πρωί της Παρασκευής (03/03) ότι η σορός της ταυτοποιήθηκε με τη μέθοδο DNA.

Η 24χρονη, αποφοίτησε πρόσφατα από την Οδοντιατρική Σχολή και συνέχιζε τις σπουδές της στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου έκανε το μεταπτυχιακό της.

Η Αναστασία είχε μεταβεί με άλλες φίλες της στην Βουλγαρία πριν λίγες ημέρες για την ορκωμοσία φίλης τους. Στην συνέχεια από την Αθήνα μετέβαινε στην Θεσσαλονίκη.

Για την κοπέλα, εκτός από την οικογένεια και τους φίλους της, έκανε έκκληση και ένας πατέρας στην Ελλάδα. Κρατώντας τη φωτογραφία της και κάνοντας δηλώσεις στα ΜΜΕ, είχε δηλώσει ότι είναι η φίλη του γιου του, που βρισκόταν στο τρίτο βαγόνι της αμαξοστοιχίας.

Νεκρός και ο 23χρονος φοιτητής Κυπριανός Παπαϊωάννου

Σημειώνεται ότι αργά το βράδυ της Πέμπτης (02/03) ενημερώθηκε από τις ελληνικές Αρχές η οικογένεια του 23χρονου Κύπριου φοιτητή Κυπριανού Παπαϊωάννου για την ταυτοποίηση της σορού του με τη μέθοδο DNA.

Ο 23χρονος φοιτητής επέβαινε στο επιβατικό τρένο το οποίο συγκρούστηκε με εμπορικό τρένο λίγο πριν τις σήραγγες των Τεμπών στη Λάρισα αργά το βράδυ της Τρίτης (28/02). Είχε συμπεριληφθεί στον κατάλογο των αγνοουμένων.

Ο Κυπριανός ήταν φοιτητής Νομικής στο ΑΠΘ και επέστρεφε στη βάση του στη Θεσσαλονίκη με το μοιραίο τρένο, αφότου είχε πάει να συναντήσει την αρραβωνιαστικιά του στην Αθήνα.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια