HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Νέα σύλληψη για τη δολοφονία του υδραυλικού στη Νέα Ιωνία - Παραδόθηκε ένας 33χρονος


Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής στη λεωφόρο Αλεξάνδρας παραδόθηκε το πρωί της Τρίτης ένας 33χρονος αλβανικής καταγωγής, ο οποίος είχε ταυτοποιηθεί για εμπλοκή στη δολοφονία 39χρονου υδραυλικού, στις 21 Φεβρουαρίου 2023, μέσα σε κατάστημα με ναργιλέδες στη Νέα Ιωνία.

Σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για συνέργεια σε ανθρωποκτονία. Οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες και θα τον οδηγήσουν στη Δικαιοσύνη. Ο 33χρονος έγινε ο δεύτερος άντρας που συλλαμβάνεται για την υπόθεση, καθώς στις 20 Μαρτίου είχε συλληφθεί και ένας 23χρονος στην οδό Θήρας στην Κυψέλη.

Συνολικά εμπλοκή στη δολοφονία φέρονται να έχουν οκτώ άτομα, σε βάρος των οποίων έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης.

Κατά την πρώτη φάση της έρευνας οι αστυνομικοί δεν είχαν βρει το καταγραφικό από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος, με αποτέλεσμα να μην έχουν εικόνα για το πως έγινε η συμπλοκή και η δολοφονία.

Η έρευνα όμως συνεχίστηκε, καθώς οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών δεν πίστεψαν ότι δεν υπήρχε καταγραφικό και ότι οι κάμερες ήταν «τυφλές». Όπως αναφέρουν πηγές από την ΕΛ.ΑΣ., διαπιστώθηκε ότι το καταγραφικό είχε εσκεμμένα εξαφανιστεί. Αυτός είναι ο λόγος που σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος συγκεκριμένου ατόμου για υπόθαλψη εγκληματία και για ψευδή κατάθεση.

Τελικά οι αστυνομικοί βρήκαν το καταγραφικό και απέκτησαν εικόνα για το πως έγινε η δολοφονία. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι είδαν έναν από τους δράστες να κάθεται στο ίδιο τραπέζι με το θύμα, τον 39χρονο υδραυλικό. Ο άντρας αυτός είχε πάνω του όπλο και μπήκε πρώτος στο μαγαζί. Στη συνέχεια, έφτασαν ακόμα έξι άτομα και ξέσπασε η συμπλοκή. Τα δύο άτομα που πυροβόλησαν είναι ο άντρας (αλβανικής καταγωγής) που έφτασε πρώτος στο κατάστημα και κάθισε στο ίδιο τραπέζι με το θύμα και ένας από τους έξι άντρες που μπήκαν στο μαγαζί σε δεύτερο χρόνο. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, πριν τους πυροβολισμούς υπήρξε ανταλλαγή χτυπημάτων με τα χέρια και με τη λαβή όπλου.

Κατέστη αδύνατο από τις κάμερες ασφαλείας να διαπιστωθεί με βεβαιότητα από ποιο όπλο τραυματίστηκε θανάσιμα ο 39χρονος υδραυλικός. Επίσης, από την έρευνα προέκυψε ότι οι εμπλεκόμενοι στη συμπλοκή δεν ήταν εφτά, όπως αρχικά είχε αναφερθεί, αλλά οχτώ.

Το Τμήμα Ανθρωποκτονιών έχει ταυτοποιήσει δύο άντρες, που κατηγορούνται για ανθρωποκτονία, και έξι που κατηγορούνται για συμμετοχή στο έγκλημα.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια