HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Βουλιαγμένη: Τι «έδειξε» η νεκροψία για την 33χρονη Πολωνή που βρέθηκε νεκρή μέσα σε βίλα επιχειρηματία


Η νεκροψία – νεκροτομή που σημειώθηκε στη σορό της 33χρονης Πολωνής που βρέθηκε νεκρή μέσα σε βίλα γνωστού επιχειρηματία στη Βουλιαγμένη, έριξε «φως» στα αίτια του θανάτου της.

Να υπενθυμιστεί πως νεαρή γυναίκα που ήταν καλεσμένη στην βίλα του επιχειρηματία, ο οποίος είναι ηχηρό όνομα στον χώρο, βρέθηκε νεκρή μόλις μια ημέρα μετά την άφιξή της στην πολυτελή οικία σε περιοχή της Βουλιαγμένης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 33χρονη είχε γνωριστεί με τον επιχειρηματία σε Κέντρο Αποτοξίνωσης Αλκοολικών στην Ισπανία και διατηρούσαν καλές σχέσεις. Μάλιστα την 33χρονη συνόδευε μια φίλη της.

Τα αποτελέσματα της νεκροψίας

Το βράδυ της 22ης Μαρτίου, η 33χρονη βρέθηκε νεκρή ωστόσο δεν φαινόταν να υπάρχει εγκληματική ενέργεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση έχουν πλέον στα χέρια τους τα αποτελέσματα της νεκροψίας, η οποία «έδειξε» ότι η 33χρονη πέθανε από παθολογικά αίτια, μετά από κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ.

Η εξέλιξη αυτή δίνει τέλος στο θρίλερ, καθώς διαπιστώθηκε ότι η νεαρή γυναίκα έχασε τη ζωή της μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.

Πλέον αναμένονται οι τοξικολογικές εξετάσεις, οι οποίες θα δείξουν με ακρίβεια την ποσότητα που είχε καταναλώσει, ωστόσο τα αποτελέσματα αναμένεται ότι θα αργήσουν.

Από πλευράς του ο δικηγόρος της οικογένειας της 33χρονης ανέφερε ότι η γυναίκα δεν έκανε χρήση ναρκωτικών, αλλά κατανάλωνε μόνο αλκοόλ.

Η φίλη που τη συνόδευε στη βίλα του επιχειρηματία αναμένεται να δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς και θα περιγράψει όσα είδε το μοιραίο βράδυ.

Σημειώνεται ότι οι γονείς της άτυχης γυναίκας ταξίδεψαν στη χώρα μας προκειμένου να παραλάβουν τη σορό της κόρης τους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια