HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Σύγκρουση τρένων: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία της 34χρονης στην Κατερίνη – “Δεν μπορεί να είναι το παιδί μου” (φωτο & video)


Σε κλίμα οδύνης πραγματοποιείται σήμερα το απόγευμα η πρώτη κηδεία θύματος από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, αυτή της 34χρονης Αθηνάς Κατσάρα.

Η νεαρή μητέρα ενός μικρού παιδιού, η οποία βρισκόταν μαζί με τον σύζυγό της στο μοιραίο Intercity, ταυτοποιήθηκε χθες το βράδυ και σήμερα κηδεύεται στη γενέτειρά της, παρουσία των συντετριμμένων συγγενών και φίλων.

Σύμφωνα με το protothema.gr, η σορός της έφτασε νωρίς το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίας Άννας μέσα σε λευκό σφραγισμένο φέρετρο.




Τραγική φιγούρα στο τελευταίο «αντίο», η μητέρα της νεαρής μητέρας που σπάραζε, φωνάζοντας ότι δε θέλει να δει τι υπάρχει μέσα στο φέρετρο. «Δεν μπορεί να είναι το παιδί μου, είναι άδικο», έλεγε με λυγμούς η ίδια.





Σημειώνεται πως ο σύζυγός της ουσιαστικά σώθηκε, επειδή τη στιγμή της θανατηφόρας σύγκρουσης, σηκώθηκε από τη θέση που καθόταν για να πάει στην τουαλέτα και νοσηλεύεται τραυματισμένος σε νοσοκομείο της Λάρισας.

Δείτε φωτογραφίες από το protothema.gr




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια