Παρανάλωμα του πυρός έγινε μία μονοκατοικία στο Δροσερό της Ξάνθης αργά το βράδυ της Δευτέρας με την Πυροσβεστική να κάνει λόγο για εμπρησμό που σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα.
Σύμφωνα με το voria.gr, ο εμπρησμός σχετίζεται με τη δολοφονία του 45χρονου από έναν 37χρονο μέσα στο σπίτι του.
Το σπίτι ανήκει σε συγγενικό πρόσωπο του 37χρονου που κατηγορείται για τον φόνο του συμπέθερού του, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει γνωστοποιηθεί η ταυτότητα του εμπρηστή.
Το χρονικό της υπόθεσης
Ο 37χρονος κατηγορείται ότι σκότωσε με πέντε σφαίρες τον 45χρονο στο Δροσερό της Ξάνθης μέσα στο σπίτι του.
Η άγρια δολοφονία σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής με τον 36χρονο στη συνέχεια να ανεβάζει ένα βίντεο στο TikTok, στο οποίο όχι μόνο εμφανιζόταν αμετανόητος για την πράξη του αλλά εξαπέλυε και απειλές λέγοντας χαρακτηριστικά «αν προκαλέσετε ζημιά σε μένα, αν προκαλέσετε ζημιά στην οικογένειά μου και 40 χρόνια μέσα να κάτσω θα σας σκοτώσω όλους».
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το 45χρονο θύμα, που ήταν παππούς μιας 15χρονης, φέρεται να είχε αθετήσει τη συμφωνία για την «πώλησή» της ως νύφη για τον 17χρονο γιο του 36χρονου δράστη.
Για το άγριο έγκλημα έχουν γίνει συνολικά τέσσερις συλλήψεις.









0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!