HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Έγραψαν συνθήματα κατά του 44χρονου προπονητή έξω από το γυμναστήριό του


Οργή έχει προκαλέσει η δράση του δασκάλου τάε κβο ντο στην Ηλιούπολη ο οποίος, σύμφωνα με καταγγελίες έχει βιάσει τουλάχιστον πέντε μαθήτριές του στην ηλικία των 15 ετών.

«Δύο μέτρα κάτω από τη Γη για κάθε παιδοβιαστή», αναφέρει ένα από τα συνθήματα που έγραψαν την Τετάρτη το βράδυ άγνωστοι στην τζαμαρία της σχολής Τάε Κβον ντο του 44χρονου προπονητή που συνελήφθη κατηγορούμενος ότι βίαζε ανήλικες αθλήτριες.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα, ο δάσκαλος χρησιμοποιούσε τον ημιώροφο του γυμναστηρίου ως προσωπικό του χώρο τον οποίο είχε μετατρέψει σε «κολαστήριο» για να βιάζει τις ανήλικες, εκτός από το σπίτι του.

Τον προπονητή που είναι και πατέρας ενός παιδιού έχουν καταγγείλει τουλάχιστον πέντε θύματά του, ηλικίας 12 έως 16 ετών.

Ο προπονητής Τάε Κβον Ντο οδηγήθηκε την Τετάρτη στον εισαγγελέα, όπου του απαγγέλθηκε βαρύ κατηγορητήριο, ενώ την Παρασκευή, 24 Μαρτίου, θα βρεθεί ενώπιον του ανακριτή.

Πώς εκβίαζε τα θύματά του

Ο 44χρονος επεδίωκε να κερδίσει την εμπιστοσύνη τόσο των ανήλικων αθλητριών του όσο και των γονιών τους. Αυτός είναι ο λόγος που περνούσαν αρκετοί μήνες –από τη στιγμή που ξεκινούσε με μία αθλήτρια την εκπαίδευση- μέχρι να προχωρήσει στις φρικώδεις πράξεις του.

Ανέπτυσσε μαζί τους σχέση εμπιστοσύνης και οικειότητας, που ήταν πέραν των ορίων μεταξύ δασκάλου και μαθητή. Μετά τις επιθέσεις του, φέρεται να ασκούσε ψυχολογική βία στις ανήλικες για να μη μιλήσουν στους γονείς τους.

Αποκαλυπτικές είναι οι αναρτήσεις που έκανε στα social media. Το iEidiseis έχει στη διάθεσή του φωτογραφίες που αποκαλύπτουν ότι ο 44χρονος διοργάνωσε στις 15 Δεκεμβρίου 2019 πιτζάμα πάρτι.

Στις φωτογραφίες αυτές φαίνονται μικρά παιδιά να βρίσκονται στο γυμναστήριο του 44χρονου στην Ηλιούπολη, φορώντας τις πιτζάμες τους και έχοντας στρώσει στο πάτωμα σεντόνια για να κοιμηθούν. Κάποια παιδιά έχουν μαζί τους και τα αρκουδάκια τους. Ο δάσκαλός έβγαλε μάλιστα σέλφι μαζί τους και ανάρτησε τις φωτογραφίες στο προφίλ του στα social media.

Όσον αφορά στην έρευνα της Αστυνομίας, υπάρχει φόβος ότι μπορεί να αυξηθεί ο αριθμός των θυμάτων του. Ο πρώτος καταγεγραμμένος από τις Αρχές βιασμός έγινε το 2009 και ο τελευταίος το 2020. Ωστόσο, στελέχη της Αστυνομίας σημειώνουν ότι εξακολουθούσε μέχρι τη σύλληψή του να προπονεί τμήματα παιδιών και έτσι ερευνάται εάν υπάρχουν και άλλα θύματα ακόμα και σε παρόντα χρόνο.

Επίσης συνόδευε ανήλικες αθλήτριες του συλλόγου σε αγώνες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Τα ταξίδια αυτά μπαίνουν στο μικροσκόπιο της έρευνας. Το ίδιο και τα τρία κινητά τηλέφωνα, τα δύο tablet, τα τρία laptop, ο σκληρός δίσκος και η κάρτα μνήμης που βρέθηκαν στο σπίτι του, κατασχέθηκαν και εξετάζονται στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο προπονητής ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή, ενώ τον βαρύνουν οι κακουργηματικές κατηγορίες του βιασμού κατά συρροή, κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια, παραβίασης προσωπικών δεδομένων, προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών.



Πηγή

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια