HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Φρίκη στην Ηλιούπολη: Συνελήφθη προπονητής τάε κβον ντο - Βίασε 5 ανήλικες μαθήτριες


Χειροπέδες σε έναν 44χρονο Έλληνα που εκμεταλλευόταν την ιδιότητά του ως προπονητής για να προβεί σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανήλικων κοριτσιών προχώρησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής χθες, Τρίτη (21/3).

Πρόκειται για προπονητή Tae Kwon Dο, ο οποίος συνελήφθη με την κατηγορία του βιασμού ανηλίκων.

Προηγήθηκε έρευνα στο πλαίσιο Προκαταρκτικής Εξέτασης από την οποία προέκυψε ότι ο έλληνας προπονητής τουλάχιστον από το 2009 έως και το 2020, προσέγγιζε ανήλικες μαθήτριές του, ηλικίας μεταξύ 12 και 16 ετών και αφού εκθείαζε τις ικανότητές τους στο άθλημα, τις έπειθε να ενταχθούν στο αγωνιστικό τμήμα, ώστε να έχουν πολύωρες και κατά κύριο λόγο ατομικές προπονήσεις μαζί του.

Ακολούθως, προέβαινε είτε στον χώρο του γυμναστηρίου είτε στην οικία του στην Ηλιούπολη σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος των ανήλικων.

Μέχρι στιγμής έχει προκύψει ότι ο συλληφθείς έχει ενεργήσει με τον ανωτέρω τρόπο δράσης γενετήσιες πράξεις σε βάρος τουλάχιστον πέντε κοριτσιών, τα οποία πλέον έχουν ενηλικιωθεί, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες πράξεις.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και η υπόθεση παραπέμφθηκε σε Ανακριτή, απ’ όπου εκδόθηκε και το σχετικό ένταλμα σύλληψης.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του και στα οχήματα του συλληφθέντα καθώς και σε χώρο της σχολής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • τρία (3) κινητά τηλέφωνα,
  • δύο (2) tablet,
  • τρία (3) laptop,
  • σκληρός δίσκος,
  • κάρτα μνήμης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια