HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Τζο Μπάιντεν: Σκόνταψε ξανά ανεβαίνοντας τη σκάλα του Air Force One – Δείτε βίντεο


Νέα ερωτήματα για τη φυσική κατάσταση του προέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, προκαλεί η νέα τούμπα του τη στιγμή της επιβίβασής του στο Air Force One στη Αλαμπάμα.

Στο βίντεο φαίνεται ο Μπάιντεν να μπουρδουκλώνεται στα μισά της σκάλας και να βάζει τα χέρια του, προκειμένου να προστατευτεί από την πτώση.


Όπως σημειώνει η New York Post, πρόκειται για την πέμπτη φορά που ο Τζο Μπάιντεν σκοντάφτει στις σκάλες του προεδρικού αεροσκάφους με την αμέσως προηγούμενη λίγες εβδομάδες νωρίτερα κατά την αναχώρησή του από την Πολωνία, μετά το ταξίδι του στην Ουκρανία.

Ο 80χρονος σήμερα Μπάιντεν είχε σκοντάψει και τον Μάιο του 2022, χρησιμοποιώντας τότε τη χειρολαβή για να αποφύγει τα χειρότερα κατά την επιβίβαση στο Air Force One για ταξίδι στο Ιλινόις.

Έναν μήνα αργότερα είχε, επίσης, σκοντάψει την ώρα που επέβαινε στο αεροσκάφος που μεταφέρει τον εκάστοτε Πρόεδρο των ΗΠΑ για ταξίδι στο Λος Άντζελες.

Τέλος, τα ατυχήματα αυτά έχουν προκαλέσει την αντίδραση των Ρεπουμπλικανών, οι οποίοι κατηγορούν τον Τζο Μπάιντεν ότι δεν έχει την πνευματική και σωματική ικανότητα για να βρίσκεται στη θέση του προέδρου των ΗΠΑ.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια