HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Πατέρας αγνοούμενου της τραγωδίας στα Τέμπη απαντά στον Πορτοσάλτε: Αν ήθελε θυσία να έμπαινε ο ίδιος στο τρένο


Την οργή του πατέρα ενός νεαρού που αγνοείται μετά την τραγωδία στα Τέμπη προκάλεσαν δηλώσεις του Άρη Πορτοσάλτε. «Αν ήθελε θυσία να έμπαινε ο ίδιος και η οικογένειά του στο τρένο» απάντησε ο πατέρας στον δημοσιογράφο το Σάββατο (4/3) ενώ μιλούσε σε τηλεοπτική εκπομπή.

«Είδα χθες έναν συνάδελφό σας από το κανάλι σας να λέει ότι έπρεπε να γίνει μια θυσία. Δηλαδή τι θυσία; Τι εννοούσε; Άμα ήθελε αυτός ας έπαιρνε το τρένο, ας έβαζε την οικογένειά του και ας πήγαιναν στα Τέμπη να καούν αυτοί» τόνισε σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Δεκατιανοί» του ΣΚΑΪ ο πατέρας.

Οι δηλώσεις του Άρη Πορτοσάλτε που προκάλεσαν την οργή του πατέρα

Ο Άρης Πορτοσάλτε σε εκπομπή της ΕΡΤ το βράδυ της Πέμπτης (2/2) υποστήριξε πως «τα δυστυχήματα αποτελούν θυσίες ώστε να βελτιωθεί η χώρα».

«Έχω την αίσθηση πως όταν έγινε το ναυάγιο του Εξπρές Σαμινα και χάθηκαν άνθρωποι έξω από την Πάρο εκσυγχρονίσαμε την ακτοπλοΐα. Μπήκαν καινούρια καράβια. Όταν έγιναν τρία δυστυχήματα, δύο στα Τέμπη με τους φίλους του ΠΑΟΚ και ένα με τα μαθητούδια από την Ημαθία και το τρίτο στον Άγιο Κωνσταντίνο πάλι με μαθητές, αποφασίσαμε να κάνουμε οδικό δίκτυο, φτιάξαμε σήραγγες και τρένου και δρόμων. Άρα, έπρεπε δυστυχώς να πεθάνουν… και εκεί παιδιά. Παιδιά σχολείου. Δυστυχώς. Αν μου επιτρέπετε, η θυσία είναι θυσία, έγινε, δυστυχώς. Έχω την αίσθηση ότι θα προχωρήσουμε εκτός και αν έχουμε αποφασίσει να κλείσουμε τον ΟΣΕ και πεθάνουμε το τρένο στην Ελλάδα» είπε ο δημοσιογράφος.


Πηγή

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια