HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Μαστροπεία ανηλίκου στην Κρήτη: Πώς αντέδρασε το παιδί όταν η μητέρα του βρήκε τις φωτογραφίες στο κινητό του


Σοκ και οργή έχει προκαλέσει η υπόθεση των βιασμών και μαστροπείας με θύμα έναν ανήλικο από την ηλικία των 11 ετών στην Κρήτη. Ο 66χρονος λυράρης που κατηγορείται για τη δυσώδη αυτή υπόθεση πρόκειται να απολογηθεί αύριο, με τον ίδιο να επιμένει ότι έχει πέσει «θύμα πλεκτάνης».

Από την άλλη οι γονείς του 11χρονου ζητούν την παραδειγματική τιμωρία του και κάνουν λόγο για ένα «ανθρωπόμορφο τέρας».

Η μητέρα του είναι, μάλιστα, αυτή χάρη στην οποία αποκαλύφθηκαν όλα. Όπως αναφέρει το cretalive.gr, η γυναίκα τυχαία πάτησε την οθόνη του κινητού του παιδιού της και είδε τις γυμνές φωτογραφίες του αγοριού.

Υπέστη σοκ

Η μητέρα κράτησε την ψυχραιμία της παρά το σοκ που υπέστη και επιχείρησε να μιλήσει με το παιδί της για να μάθει τι συμβαίνει, αν και δεν μπορούσε να φανταστεί το μέγεθος και τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Συμβουλεύτηκε ειδικούς για να την καθοδηγήσουν, να πράξει το σωστό και εκείνοι κατέστησαν σαφές ότι ο μόνος δρόμος που μπορούσε να ακολουθήσει για να αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια, όσο σκληρή και αν είναι, ήταν αυτός της Αστυνομίας.

Όταν ζήτησε από τον γιο της εξηγήσεις για το περιεχόμενο των φωτογραφιών, ο ανήλικος φέρεται να έβαλε τα κλάματα και να κλειδώθηκε στο δωμάτιο του. Τότε, μητέρα και παιδί επέλεξαν να «συνομιλήσουν» γραπτώς με ερωτήσεις – απαντήσεις. Μέσα από αυτή τη διαδικασία φέρεται να προέκυψε η εμπλοκή του 66χρονου μουσικού παραδοσιακής μουσικής.

Η οικογένεια του παιδιού παλεύει να προστατεύσει τον ανήλικο και τα αδέρφια του απ’ όλη αυτή τη δημοσιότητα και αυτό που ζητούν είναι να υπάρξει διερεύνηση της υπόθεσης σε βάθος και παραδειγματική τιμωρία του 66χρονου.

Από τη δική τους μεριά, οι συγγενείς του λυράρη έχουν «πέσει από τα σύννεφα» και δηλώνουν ότι είναι αθώος.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια