HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Μεθώνη: Η νεκροψία θα ρίξει «φως» στον θάνατο των Αμερικάνων - Άφησαν σημείωμα στην κόρη τους


Επί σαράντα μέρες αγνοείτο το ζευγάρι των Αμερικανών, οι οποίοι είχαν χαθεί τον Ιανουάριο από την περιοχή Ντάπια Μεθώνης, όπου και κατοικούσαν.

Εν τέλει, εντοπίστηκαν και οι δύο νεκροί την Παρασκευή το πρωί από την αστυνομία, η οποία εντόπισε το αυτοκίνητο και τις δυο σορούς σε χαράδρα 200 μέτρων βάθους, στον Ταΰγετο, κοντά στην τοποθεσία «Πέντε Δρόμοι».

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, βρέθηκαν και οι δύο εκτός του αυτοκινήτου, καθώς όπως φαίνεται από την πρόσκρουση του οχήματος στον γκρεμό, εκτινάχθηκαν έξω από το όχημα. Αν και όλα δείχνουν ότι το ζευγάρι αυτοκτόνησε, η νεκροψία-νεκροτομή θα δείξει ακριβώς τον τρόπο και το χρόνο κατά τον οποίο έφυγε από τη ζωή το ηλικιωμένο ζευγάρι.

Το σημείωμα που άφησαν στην κόρη τους

Η κόρη του ζευγαριού Τζουλιάνα Ρόμπινσον μένει μόνιμα στην Αμερική και ήδη από τις πρωτες μέρες της εξαφάνισής τους ήταν πεπεισμένη ότι οι γονείς της αυτοκτόνησαν.

«Τα πτώματα των γονιών μου μόλις βρέθηκαν στη βάση ενός γκρεμού. Δεν υπάρχουν άλλες λεπτομέρειες ακόμα. Θα χρειαστούν αρκετές ημέρες για να ανακτήσουν τα πτώματά τους, να αναγνωριστούν επίσημα και να εκδοθεί πιστοποιητικό θανάτου. Περισσότερες πληροφορίες όσο μπορώ, όταν μπορώ» έγραψε στην ανάρτησή της η κόρη του ζευγαριού.

Σύμφωνα μάλιστα με μαρτυρία φίλου του ζευγαριού, οι δύο Αμερικάνοι είχαν αφήσει σημείωμα στο σπίτι τους για την κόρη τους, στο οποίο έγραφαν: «Θα σε αγαπάμε παιδί μου και να μην στεναχωριέσαι...».


Πηγή


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια