HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ο ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ ΤΟΥ Γ.Α.Σ. «Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ» ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


Το κάλεσμα το βραδινό της Παρασκευής 24 Μαρτίου 2023 του Γυμναστικού Αγωνιστικού Συλλόγου Κατερίνης «Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ» δεν είχε αγωνιστικό χαρακτήρα, αλλά είχε κοινωνική διάσταση.

Η αθλητική και όχι μόνο οικογένεια του συλλόγου, καθώς και φίλοι και υποστηρικτές της ομάδας ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση για την ετήσια χοροεσπερίδα, στην οποία ο χορός και το γλέντι κορυφώθηκαν με την παρουσία του τραγουδοποιού και λυράρη Ματθαίου Τσαχουρίδη και της ορχήστρας του κοσμικού κέντρου «Θέαμα».

  Η βραδιά που υλοποιήθηκε με σκοπό τη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των διοικούντων, αθλουμένων, φιλάθλων και ευρύτερα όσων βρίσκονται κοντά και δίπλα στο σύλλογο, καθώς και την οικονομική ενίσχυση των δράσεων του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ, διανθίστηκε και με απονομές τιμητικών διακρίσεων σε πρόσωπα αρωγών της ομάδας από τον επιχειρηματικό κόσμο, τη δημοσιογραφία και με θεσμικό ρόλο στα διοικητικά του ποδοσφαίρου.

Στο καλωσόρισμα του ο πρόεδρος του Γ.Α.Σ. «Ο Ατρόμητος» Κατερίνης, Παναγιώτης Σατσίδης, πέρα των ευχαριστιών σε όσους τίμησαν με την παρουσία τους την χοροεσπερίδα, επισήμανε: «Απόψε είμαστε όλοι εδώ στη γιορτή της ομάδας της καρδιάς μας, της ομάδας που εκφράζει τον τόπο που μας ανέδειξε τον συνοικισμό της προσφυγιάς, την περιοχή του Μυλαύλακου Παραδείσου της Κατερίνης. 

  Ο Ατρόμητος, το γνωρίζετε καλά, αποτελεί την κυψελίδα των νέων ανθρώπων στην ευρύτερη περιοχή, για άθληση, για έκφραση κοινωνικότητας, για εμπέδωση στους υγειούς θεσμούς της συλλογικότητας.

  Θα μου επιτρέψετε να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον κορυφαίο καλλιτέχνη, λυράρη και τραγουδοποιό, Ματθαίο Τσαχουρίδη που θα μας διανθίσει μοναδικά την χοροεσπερίδα μας. Αποδέχθηκε χωρίς άλλο την πρόσκλησή  μας και η παρουσία του αναμφίβολα μας τιμά.

  Επίσης οφείλουμε ένα ειλικρινές ευχαριστώ και στον ιδιοκτήτη της αίθουσας δεξιώσεων «Θέαμα», τον Νικόλαο Σιδηρόπουλο, για τη φιλοξενία  και την παροχή των καλύτερων διευκολύνσεων.

  Ακόμα ένα μεγάλο και από καρδιάς ευχαριστώ στους χορηγούς και υποστηρικτές της ομάδας μας. Από εσάς επιζητούμε τη διαρκή στήριξη  στις επιλογές μας και σας διαβεβαιώνουμε ότι από την πλευρά μας, ότι  θα σας χαρίζουμε ποδοσφαιρικές επιτυχίες. 

  Με την ελπίδα ότι η αγαπημένη μας ομάδα «Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ» θα μας χαρίζει νίκες και χαρές στους αγωνιστικούς χώρους και όχι μόνο, σας εύχομαι καλή και μοναδική διασκέδαση.» 

ΟΙ ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

  Με ομόφωνη απόφαση της διοίκησης του συλλόγου τιμήθηκαν.

  Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ και ιδιοκτήτης των εκπαιδευτηρίων «Πλάτων», Ανέστης Παπαδόπουλος. Η απονομή από τον γενικό αρχηγό, Γεώργιο Αμβροσιάδη.

  Ο δημοσιογράφος, Γεώργιος Κουκουλιάτας, για την πέρα των σαράντα χρόνων δημοσιογραφική του πορεία και την προβολή της ομάδας. Η πλακέτα δια χειρός του υπευθύνου των ακαδημιών, Ντίνου Δαυιδόπουλου.

  Η επιχειρηματίας, ιδιοκτήτρια της γαλακτοβιομηχανίας Φάρμα Πιερίας και του πολυκαταστήματος Dofundo, ως χορηγός, Ελένη Ντούφα. Στην απονομή ο ταμίας Κωνσταντίνος Τόσκας.

  Ο επίσης επιχειρηματίας και υποστηρικτής, Ιωάννης Αβραμίδης, της εταιρείας προκάτ σπιτιών, FamilyHouse. Ο γενικός γραμματέας, Αλέξανδρος Καπακασαλίδης του απένειμε τη διάκριση.

  Τέλος ο επί σειρά ετών πρόεδρος του Πιερικού και της Ε.Π.Σ. Πιερίας και επιχειρηματίας, Δημήτριος Ελευθεριάδης τιμήθηκε για την πολυετή του συνεισφορά στο ποδόσφαιρο και εκτός των Ελληνικών ορίων. Η απονομή από τον αντιπρόεδρο, Χαράλαμπο Ιωαννίδη. 

  Την όλη εκδήλωση κάλυψε φωτογραφικά ο πτυχιούχος πολυμέσων, γραφίστας και εικονολήπτης, Δημήτριος Γατσιός-Πεσερίδης. 

  Την εκδήλωση παρουσίασε ο Περικλής Χατζηγιάννης, ο οποίος μεταξύ των άλλων, επαίνεσε ιδιαίτερα την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου και του ποδοσφαιρικού τμήματος, με την οποία ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ αφιερώνει τη φετινή αγωνιστική του πορεία στην επέτειο των εκατό χρόνων της Μικρασιατικής Καταστροφής. Απόφαση άκρως επαινετή. Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια