HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


«Έκρηξη» οργής στις Σέρρες: «Μαύρο, μαύρο στον Καραμανλή η θέση που του αξίζει είναι στην φυλακή»! (βίντεο)


Εξαγριωμένοι για το έγκλημα των Τεμπών πολίτες συγκεντρώθηκαν έξω από το πολιτικό γραφείο του πρώην υπουργού Μεταφορών, Κώστα Αχ. Καραμανλή για να τον γιουχάρουν και να τον αποδοκιμάσουν με συνθήματα όπως:

«Μαύρο – μαύρο στον Καραμανλή, η θέση που του αξίζει, είναι στην φυλακή»!

Σημειώνεται ότι οι Σέρρες είναι η κοιτίδα του καραμανλισμού καθώς ο Κ.Καραμανλής ο πρεσβύτερος ήταν Σερραίος.

Από το μέγεθος της συγκέντρωσης γίνεται κατανοητό πως η ΝΔ στην Μακεδονία θα «κλάψει» ιδιαίτερα στις εκλογές που έρχονται.

Αν ένα προπύργιο της ΝΔ όπως οι Σέρρες της γυρίζουν την «πλάτη», τι μπορεί να περιμένει από τις άλλες περιοχές;Σημειώνεται ότι μόλις πέντε μέρες κράτησε η ανάληψη πολιτικής ευθύνης από τον Κ.Α.Καραμανλή και η αποδοχή της από την κυβέρνηση καθώς προ τριών ημερών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ.Οικονόμου ανακοίνωσε ότι «δεν υπάρχει πρόθεση να μην είναι υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές»!

Δηλαδή θα βρίσκεται κανονικά στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας ενόψει των εκλογών 2023 ο Κώστας Αχ. Καραμανλής.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Καραμανλής είχε παραιτηθεί από τη θέση του υπουργού Μεταφορών λίγες ώρες μετά το έγκλημα στα Τέμπη που κόστισε την ζωή σε τουλάχιστον 57 ανθρώπους.

«Όταν συμβαίνει κάτι τόσο τραγικό, δεν είναι δυνατόν να συνεχίζουμε σαν να μην συνέβη. Είμαι λίγα χρόνια στην πολιτική, αλλά θεωρώ απαραίτητο στοιχείο της Δημοκρατίας μας οι πολίτες της χώρας μας να εμπιστεύονται το πολιτικό σύστημα. Αυτό λέγεται πολιτική ευθύνη» σημείωσε ο κ. Καραμανλής και συνέχισε:

«Γι’ αυτό το λόγο, δηλώνω την παραίτησή μου από τη θέση του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών. Είναι αυτό που νιώθω καθήκον μου να πράξω ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στη μνήμη των ανθρώπων που έφυγαν τόσο άδικα και αναλαμβάνοντας την ευθύνη για τα διαχρονικά λάθη του ελληνικού κράτους και του πολιτικού συστήματος».

Είναι ο ίδιος άνθρωπος ο οποίος οκτώ ημέρες πριν το έγκλημα των Τεμπών από το βήμα της Βουλής απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρου Μεϊκόπουλου σχετικά με την ασφάλεια των σιδηροδρόμων.


Τότε ο πρώην υπουργός Μεταφορών είχε πει «Είναι ντροπή και ντρέπομαι, που θέτετε θέματα ασφαλείας. Θα ήθελα να ανακαλέσετε αμέσως. Είναι ντροπή»!

«Όταν γίνονται επίκαιρες ερωτήσεις, όλοι μιλάμε στα τοπικά μας εκλογικά ακροατήρια, αλλά καλό είναι κ. Μαϊκόπουλε (σ.σ. τον διόρθωσε λέγοντας ότι το επίθετό του είναι Μεϊκόπουλος) θα πρέπει να διαβάζετε καλύτερα, πριν έρθετε αυτή σε αυτή την αίθουσα» είπε αρχικά.

«Ας τα πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. Είναι ντροπή και ντρέπομαι, που θέτετε θέματα ασφαλείας. Θα ήθελα να ανακαλέσετε αμέσως. Είναι ντροπή. Όταν σας εξήγησα και σας το ξαναλέω. Διασφαλίζουμε την ασφάλεια. Είστε αδιάβαστος, δυστυχώς όπως πολλοί συνάδερφοι σας. Έχετε μπερδέψει την κατάσταση».

«Η ευρωπαϊκή οδηγία είναι σαφής. Έχει τα έσοδα, που έχει, δεν ξέρω αν είναι τα νούμερα αυτά, των 200.000 ευρώ. Θα το διαπιστώσω. Εκλέγεστε, όμως, στην περιοχή, οπότε δεν τιμάει ούτε εσάς να λέτε ότι δεν είναι ασφαλές το τρενάκι του Πηλίου. Δεν τιμάει ούτε τον ΟΣΕ, ούτε την Hellenic Train, ούτε κανέναν και θα ήθελα να ανακαλέσετε» είχε τονίσει, μεταξύ των άλλων, ο πρώην πλέον υπουργός.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια