HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Τουρκία: Αμφίρροπη η μάχη μεταξύ Ερντογάν και Κιλιντσάρογλου - Τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις


Τάσεις ανάκαμψης παρουσιάζει, σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις και τους πολιτικούς αναλυτές, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε ό,τι αφορά στις εκλογές της 14ης Μαΐου (στις 28 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί, εφόσον χρειαστεί, ο δεύτερος γύρος) για την προεδρία της Τουρκίας.

Όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη, Μανώλης Κωστίδης, τα νέα δεδομένα δείχνουν μεγάλη μάχη 50-50 ανάμεσα στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και στον Κεμάλ Κιλιντσάρογλου.

Όπως ανέφερε, οι αρχικές προβλέψεις για εύκολη νίκη της αντιπολίτευσης ανήκουν στο παρελθόν, καθώς οι αναλυτές στην Τουρκία αλλά και οι δημοσκόποι δείχνουν ότι θα υπάρξει μάχη μέχρι τέλους για την προεδρία της Τουρκίας.

Στη μάχη για να ενισχύσουν την αντιπολίτευση θα πέσουν τόσο ο Ιμάμογλου όσο και ο Γιαβάς, όπως ανέφερε ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης: «Σε αυτό το ταξίδι και εγώ και ο φίλος μου κύριος Μανσούρ Γιαβάς θα ενισχύουμε τους 6 ηγέτες. Ξεκινήσαμε ένα ισχυρό ταξίδι για να εκλεγεί στις 14 Μαΐου ο υποψήφιος μας στην προεδρία. Ο Θεός να μας βοηθήσει» τόνισε ο Ιμάμογλου και πρόσθεσε: «Έχω μια σκέψη να διαμορφώσουμε τη στρατηγική, σκέψη για να κερδίσουμε τις εκλογές της 14ης Μαΐου. Εγώ θα είμαι το μέλος αυτής της προσπάθειας που θα δουλεύει πολύ. θα το δείτε στην πράξη».



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια