HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Κολομβιανή παρουσιάστρια καταρρέει κατά τη διάρκεια ζωντανής εκπομπής – Βίντεο σοκ


Σοκάρουν βίντεο που έχουν πλημμυρίσει το διαδίκτυο και δείχνουν τη γνωστή Κολομβιανή παρουσιάστρια, Ελιάνις Γκαρίντο, να καταρρέει κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής της εκπομπής. 

Συγκεκριμένα στα βίντεο φαίνεται η 35χρονη αρχικά να βήχει, τοποθετώντας τα χέρια στο πρόσωπο, την στιγμή που ο συμπαρουσιαστής της Αριέλ Οζόριο μιλάει στην κάμερα. 

Δευτερόλεπτα αργότερα, πέφτει από την καρέκλα της στο πάτωμα. Αμέσως οι συνεργάτες της έντρομοι τρέχουν προς το μέρος της, την ώρα που ο συμπαρουσιαστής της, ζητά διαφημίσεις και το πρόγραμμα διακόπτεται.

Η 35χρονη παρουσιάστρια μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, με τον Οζόριο να ενημερώνει το τηλεοπτικό κοινό ότι η Γκαρίντο αντιμετωπίζει αναπνευστικά προβλήματα.

Χαρακτηριστική ήταν η στιγμή που ο Οζόριο απευθύνθηκε συγκεκριμένα στη μητέρα της Ελιάνις, λέγοντας: «Η Έλι είναι μια χαρά, μην ανησυχείτε, θα σας τηλεφωνήσει σύντομα».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που ήρθαν στη δημοσιότητα, η Γκαρίντο ήταν άρρωστη με γρίπη, με ένα από τα συμπτώματά της να είναι ο έντονος βήχας.

Η προσπάθειά της όμως να καταπνίξει τον έντονο βήχα της προκάλεσε έντονη δυσφορία, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της.


Πηγή



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια