HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Κατερίνη: Βίντεο με νεαρούς που έβαλαν φωτιά σε δέντρο έξω από γυμναστήριο εν ώρα λειτουργίας!!! Ευτυχώς επενέβη ο ιδιοκτήτης και γλύτωσε τα χειρότερα!


Μια πρωτοφανή καταγγελία στα χρονικά της Κατερίνης διαβάσαμε εχθές στο facebook, που αφορούσε δύο νεαρούς που έβαλαν φωτιά σε διακοσμητικό δέντρο (φοίνικα για την ακρίβεια) που βρίσκεται έξω από ένα ιδιωτικό γυμναστήριο στην πλατεία Μακεδονίας!!!

Συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου και συμπολίτης μας κ. Γιώργος Κωνσταντινίδης αναφέρει στην ανάρτησή του την οποία συνοδεύει με βίντεο από τις 2 κάμερες ασφαλείας που διαθέτει η επιχείρησή του:

«Καμαρωστε ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΙΩΤΕΣ, ΓΟΝΕΙΣ ΤΙ παιδια » γαλουχειτε».. ( πλην εξαιρέσεων..) εν ετος 2023, τεσσερα κακομαθημενα αγορακια ηλικιας 13-15 ετων..( αυτοσυγκρατουμε για τον χαρακτηρισμο..) , στις 18:30 σημερα σαββατο 11/3/23

εβαλαν φωτια στον φοινικα οπως βλεπετε , και τραπηκαν σε φυγη..
Σε τοσο κεντρικο σημειο, το γυμναστηριο εν ωρα λειτουργειας με 45- 50 αθλητες - μελη μεσα, με τοσους πολλους συμπολιτες μας να περπατουν διαμηκος του πεζοδρομου, ειχαν το θρασος να κανουν αυτη την πραξη..
Ευτυχως το αντιληφθηκαμε εγκαιρα, και σβησαμε την εστια της φωτιας.. ξερετε ποσο ευλεκτος ειναι ο κορμος του φοινικα.. 🆘διπλα το αμαξι ειναι με αεριο..
🆘το σποτ που φωτιζει τον φοινικα ηλεκτροδοτειται απ την κεντρικη γραμμη ρευματος του γυμναστηριου…
ΘΑ ειχαμε.. ισως… τραγικα επακολουθα… αν δεν προλαβαιναμε να την σβησουμε, και το χειροτερο σεναριο;;
Αν συνεβαινε αυτο μετα τις 20:30 που κλεινει το γυμναστηριο..
Λυπαμαι πολυ για αυτο το συμβαν… για το μελλον αυτης της γενιας… αυτης της χωρας…
( παιδεια ανυπαρκτη.. και αυτη γαλουχειται ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ)..
ΛΥΠΑΜΑΙ.. 😨😨😨»

Δείτε την ανάρτησή του με τα βίντεο που ο ίδιος ανέβασε:



Πηγή: facebook


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια