HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ντουλάπα βεστιάριο: Γιατί να μην αποκτήσεις κι εσύ μία;


Τίποτα πιο πολυτελές από μια ντουλάπα – βεστιάριο, μια προσθήκη – όνειρο για κάθε σπίτι. Συνήθως έχουμε στο μυαλό μας ένα μεγάλο δωμάτιο που μετατρέπεται σε walk in ντουλάπα, ένα δωμάτιο με μεγάλους καθρέφτες για να προβάρουμε τα διάφορα outfits μας και πολυτελείς πολυθρόνες για να δοκιμάζουμε τα δεκάδες παπούτσια μας. Στην πραγματικότητα, με μία ανακαίνιση του δωματίου μας μπορούμε να μετατρέψουμε τις απλές ντουλάπες σε ένα βεστιάριο. Φυσικά, αν στο σπίτι μας διαθέτουμε ήδη ένα μικρό δωμάτιο που δεν ξέρουμε πώς να το αξιοποιήσουμε, τότε η απάντηση είναι προφανής.

Μια και αυτό το concept ντουλάπας είναι λίγο σπάνιο στη χώρα μας ακόμα, ας δούμε κάποια βασικά tips που θα μας βοηθήσουν στο να αποκτήσουμε την ντουλάπα των ονείρων μας.

  1. Μην τη δεις σαν αποθήκη

Μια ντουλάπα βεστιάριο δεν είναι απλά ένα αποθετήριο ρούχων. Έχει ρόλο dressing room, αφού αποτελείται από καθρέπτη και φυσικά, όλα μας τα ρούχα. Τα ρούχα αυτά θα πρέπει να είναι άρτια οργανωμένα, αφού μόνο έτσι θα αναδειχθεί αισθητικά το βεστιάριό μας. Σκοπός μας είναι να έχουμε οπτική επαφή με τα ρούχα, τα αξεσουάρ και τα κοσμήματά μας, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο. 

  1. Φρόντισέ την όπως κάθε άλλο δωμάτιο

Οι απλές ντουλάπες απαιτούν μόνο ένα άνοιξε - κλείσε: η ντουλάπα βεστιάριο δεν είναι μια απλή ντουλάπα. Χρειάζεται συχνό καθάρισμα, ξεσκόνισμα κι εξαερισμό. Αν την αφήσεις στη «μοίρα» της, τότε δεν θα μπορείς κι εσύ να την απολαύσεις όπως θέλεις. Οι εικόνες inspo από το pinterest που απεικονίζουν ντουλάπες - βεστιάρια είναι απλά εικόνες. Για να γίνουν πραγματικότητα, θέλουν συνέπεια και κόπο.

  1. Οι αποθηκευτικοί χώροι χρειάζονται αποθηκευτικούς χώρους

Τουτέστιν, τα συρτάρια μέσα στο βεστιάριο χρειάζονται μικρότερα κουτιά ή θήκες ώστε να τοποθετείς κάλτσες ή γραβάτες. Αν υπάρχουν πόρτες στις ντουλάπες εντός του βεστιάριου, τότε μπορείς να αξιοποιήσεις το εσωτερικό τους με πολύ απλό τρόπο. Βάζεις αυτοκόλλητα γαντζάκια και κρεμάς σε αυτά τις ζώνες σου.

  1. Make it Instagram friendly

Αφού πρόκειται για ένα ακόμη δωμάτιο, μπορείς να το διακοσμήσεις ως τέτοιο: ένα φυτό εσωτερικού χώρου θα ανανεώσει την ατμόσφαιρα του χώρου και θα κάνει το βεστιάριό σου trendy. Γιατί, ας μη γελιόμαστε, τέτοια ντουλάπα αποκλείεται να μην την αναδεικνύεις. Επίσης, ένα προσεγμένο κάδρο δίνει έναν πιο culture αέρα στην ιδιαίτερη ντουλάπα σου. Βγάλε τον διακοσμητή από μέσα σου και δημιούργησε.

  1. Κάνε την πασαρέλα σου

Ένας ολόσωμος καθρέπτης αλλά κι ένα vanity mirror είναι αναγκαίες προσθήκες για να μπορέσεις να κάνεις αλλαγές – αστραπή στα outfits σου, χωρίς να μπαινοβγαίνεις από το δωμάτιο. Επένδυσε σε καλό φωτισμό, αλλά κι εσωτερικό LED φωτισμό ανάμεσα στα ράφια. Οι ντουλάπες – βεστιάρια είναι all about aesthetics, κι εσύ πρέπει να φροντίσεις για την οπτική ταυτότητα της δικής σου ντουλάπας.

Μια ντουλάπα – βεστιάριο πάντα αποτελεί όνειρο για τον καθένα μας. Με τη σωστή αξιοποίηση του χώρου μας, μπορούμε κι εμείς να αποκτήσουμε μία.


7.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια