HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Κατερίνη: Τρακάρισμα μ’ εγκατάλειψη πριν λίγο – Συνελήφθη άμεσα ο υπαίτιος – Μόνο υλικές ζημιές (φωτογραφίες)


Ήταν λίγο μετά τις 19:00 σήμερα (20/3/2023), όταν επι της οδού Δημοτικού Σταδίου(απέναντι από το Γυμναστήριο περίπου) ένα επιβατικό Ι.Χ. αυτοκίνητο εμβόλισε από πίσω ένα επιβατικό τζιπ (SUV) στο οποίο επέβαιναν μια μητέρα με τα δύο παιδιά της.

Ωστόσο ο υπαίτιος, μετά την σύγκρουση προσπάθησε και κατάφερε να βάλει μπροστά τον κινητήρα του οχήματός του και να φύγει από το σημείο του ατυχήματος.

Άμεση και αποτελεσματική όμως ήταν και η επέμβαση της Τροχαίας Κατερίνης, η οποία ειδοποιήθηκε από τους αυτόπτες μάρτυρες του ατυχήματος, και με συντονισμένες ενέργειες κατάφερε ν’ ακινητοποιήσει τον φερόμενο ως υπαίτιο του ατυχήματος λίγα στενά παρακάτω.  Η πρώτες εκτιμήσεις της Τροχαίας δείχνουν πως ο υπαίτιος βρισκόταν υπο την επήρεια αλκοόλ. Να σημειωθεί ότι ευτυχώς δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί και οι ζημιές που προκλήθηκαν ήταν μόνο υλικές στα δύο οχήματα.

Η Τροχαία Κατερίνης θα πραγματοποιήσει περαιτέρω έρευνα για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος.

Δείτε φωτογραφίες απο το όχημα του υπαίτιου για να πάρετε μια εικόνα της σύγκρουσης:



Θυμίζουμε ότι τον Δεκέμβριο του 2022 σ’ ένα παρόμοιο περιστατικό εγκατάλειψης του σημείου ατυχήματος και πάλι η Τροχαία Κατερίνης είχε επενέβη συντονισμένα, γρήγορα και αποτελεσματικά και τότε (διαβάστε εδώ).

Θερμά συγχαρητήρια στην Διοίκηση αλλά και στο δυναμικό της Τροχαίας Κατερίνης για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν για να κρατούν τους δρόμους του τόπου μας ασφαλής για όλους μας!


Διαβάστε ακόμη:

Κατερίνη: Εγκατάλειψη τροχαίου με υλικές ζημιές στο κέντρο της πόλης – Εντοπίστηκε ο οδηγός (φωτό)


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια