Η Δ.Ε.Υ.Α. Κατερίνης ενημερώνει ότι τη Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023, θα σημειωθεί διακοπή υδροδότησης στην περιοχή του Μυλαύλακου-Παράδεισου, από τις 8:30 το πρωί και έως το πέρας των εργασιών.
Συγκεκριμένα στον τομέα που περικλείεται μεταξύ των διασταυρώσεων της οδού Κρήτης με την Νικ. Διαμαντή και με την Χαιρωνείας δηλαδή επί των οδών:
-Κρήτης
-Νικ. Διαμαντή
-Νικ. Φωκά
-Κισσάβου
-Πτολεμαίων
-Μοναστηρίου
-Ψαρών
-Ερυθρού Σταυρού
Η διακοπή υδροδότησης στο δίκτυο είναι απαραίτητη για την εκτέλεση εργασιών σύνδεσης των υφισταμένων αγωγών με τους νέους αγωγούς ύδρευσης που κατασκευάστηκαν στο πλαίσιο του έργου ‘’Αγωγοί μεταφοράς νερού πόλης Κατερίνης’’.
Η ΔΕΥΑΚ, ζητά την κατανόηση των καταναλωτών.









0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!