HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ξάνθη: Σκότωσε τον συμπέθερό του γιατί τον θεωρούσε «ρουφιάνο» και ανέβασε βίντεο στο Tik Tok


Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο 37χρονος, ο οποίος σκότωσε με πέντε σφαίρες τον 45χρονο συμπέθερό του μέσα στο σπίτι του στο Δροσερό της Ξάνθης.

Η άγρια δολοφονία σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής με τον 37χρονο στη συνέχεια να «ανεβάζει» ένα βίντεο στο TikTok, στο οποίο όχι μόνο εμφανιζόταν αμετανόητος για την πράξη του αλλά εξαπέλυε και απειλές λέγοντας χαρακτηριστικά «αν προκαλέσετε ζημιά σε μένα, αν προκαλέσετε ζημιά στην οικογένειά μου και 40 χρόνια μέσα να κάτσω θα σας σκοτώσω όλους».

Σύμφωνα με το xanthinea.gr, οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη και μαζί με τον 37χρονο συνελήφθη και ένας εκ των δύο γιων του με την κατηγορία εμπλοκής στο συμβάν, ενώ αναζητούνται ο δεύτερος γιος του και ο γαμπρός του για συνέργεια.

Ο 36χρονος ανέφερε ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ και ναρκωτικά και κατά τη σύλληψή του παρέδωσε το όπλο του φόνου.

Ο 37χρονος είχε ξανασυλληφθεί


Δράστης και θύμα φαίνεται πως είχαν προσωπικές διαφορές.

Το θύμα, που δέχθηκε τουλάχιστον πέντε σφαίρες από τον 37χρονο, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης όπου στη συνέχεια κατέληξε.

Πριν από μερικές εβδομάδες ο 36χρονος είχε συλληφθεί μετά από ευρεία επιχείρηση της Αστυνομίας στο Δροσερό. Στην κατοχή του είχαν βρεθεί όπλα και ναρκωτικά, ωστόσο στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Ολόγος; Ο δράστης θεωρούσε πως ο 46χρονος ήταν εκείνος που τον κατέδωσε στην Αστυνομία και ήταν υπεύθυνος για τη σύλληψή του, γι’ αυτό και τον σκότωσε, γιατί τον θεωρούσε ρουφιάνο αναφέρει ρεπορτάζ της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα Mega».

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:


Για την υπόθεση σχηματίζεται δικογραφία, ενώ αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την Αστυνομία.

Πρόκειται ωστόσο για ένα έγκλημα που έχει προκαλέσει σοκ, τόσο για τη βαρβαρότητά του όσο και για την κυνικότητα του δράστη ο οποίος στη συνέχεια επέλεξε να ανεβάσει βίντεο στο TikTok!


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια