HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Στον ανακριτή ο 15χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό 12χρονου


H ώρα του ανακριτή και της δικαιοσύνης στη Θεσσαλονίκη. Ο βιασμός του 12χρονου καταγγέλθηκε από το ίδιο το παιδί και τους γονείς του…

Ο βιασμός καταγγέλθηκε σε αστυνομικούς στη Θεσσαλονίκη και πλέον σειρά παίρνει ο ανακριτής. Ο 12χρονος υποστηρίζει ότι οδηγήθηκε σε σπίτι από τον 15χρονο που κατονόμασε ως τον βιαστή του και ένα ακόμα άτομο. Ο φερόμενος ως δράστης αρνείται κάθε εμπλοκή. Υποστηρίζει πως υπήρξε μια συνάντηση σε πλατεία της πόλης, αλλά όπως λέει οι δυο τους, δεν συνέχισαν μαζί την ίδια μέρα. Για την υπόθεση παραπέμφθηκαν να δικαστούν και οι γονείς του 15χρονου.

Στον ανακριτή Θεσσαλονίκης οδηγήθηκε ο 15χρονος που φέρεται να βίασε 12χρονο. Σύμφωνα με την καταγγελία των γονιών του παθόντα, ο 15χρονος οδήγησε στο σπίτι του το παιδί τους μαζί με έναν 11χρονο και προέβη στην αποτρόπαια πράξη.

Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες. Στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο παραπέμφθηκαν να δικαστούν οι γονείς του 15χρονου, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Πήραν αναβολή και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 15χρονος αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει ότι δεν πήγε στο σπίτι του με τον 12χρονο και δε γνωρίζει τον λόγο που έκανε την καταγγελία.

Επίσης λέει ότι το απόγευμα της Πέμπτης βρέθηκαν μόνο στην πλατεία της περιοχής που μένουν για παιχνίδι και ότι η καταγγελία δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια