HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Θεσσαλονίκη: Βίαζε 15χρονη, την άφησε έγκυο και την απειλούσε ότι θα δημοσιεύσει βίντεο με το βιασμό


Στη δικαστική αίθουσα ξαναζωντάνεψε η υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης 15χρονης από 33χρονο στη Θεσσαλονίκη.

Η ανήλικη βίωσε στα χέρια του ένα απίστευτο εφιάλτη καθώς όχι μόνο τη βίαζε αλλά κατέγραφε το βιασμό της σε βίντεο με το κινητό του τηλέφωνο και στη συνέχεια την εκβίαζε πως, αν αποκαλύψει όσα βίωσε θα κοινοποιούσε τα βίντεο σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η σεξουαλική κακοποίηση φέρεται να έγινε τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο του 2019, μέσα σε διαμέρισμα της δυτικής Θεσσαλονίκης που ζούσε η ανήλικη από τη Συρία με τα μικρότερα αδέλφια της, καθώς ο κατηγορούμενος είχε αναλάβει ως επίτροπος και είχε οριστεί με δικαστική απόφαση υπεύθυνος για την επίβλεψη και των παιδιών, στο διάστημα που η μητέρα τους βρισκόταν στο εξωτερικό.

Έμεινε έγκυος από το βιασμό της

Ο εφιάλτης της 15χρονης, η οποία έμεινε έγκυος από τον βιασμό της, ξεκίνησε το βράδυ που ο κατηγορούμενος από την Αίγυπτο επισκέφτηκε το σπίτι και της προσέφερε ένα ποτήρι με πορτοκαλάδα.

Το αναψυκτικό φαίνεται πως περιείχε άγνωστη ουσία.

Όταν η ανήλικη κατανάλωσε το αναψυκτικό, άλλαξε η διάθεσή της, αισθάνθηκε αδιαθεσία, κούραση και έντονη υπνηλία. Έπειτα, ο 33χρονος, ακολούθησε την ανήλικη στο υπνοδωμάτιό της, την έριξε στο κρεβάτι και της αφαίρεσε το παντελόνι και το εσώρουχο που φορούσε, ενώ μόλις έμεινε γυμνός, της έκλεισε το στόμα με τα χέρια του. Όση ώρα ο 33χρονος ασελγούσε στην ανήλικη, τα δύο αδέλφια της, μικρότερης ηλικίας, κοιμόντουσαν σε δωμάτιο δίπλα.

Η ανήλικη, τελικά, αποκοιμήθηκε και μόλις ξύπνησε ο κατηγορούμενος της είπε ότι είχε ηχογραφήσει και βιντεοσκοπήσει με το κινητό του τηλέφωνο τον βιασμό της και την ίδια γυμνή στο κρεβάτι και την απείλησε λέγοντας πως «αν αποκαλύψεις αυτό που συνέβη, το υλικό αυτό θα δημοσιευθεί στα social media».

Λίγο καιρό μετά το βιασμό η ανήλικη κοπέλα κατάλαβε πως είχε μείνει έγκυος από τον κατηγορούμενο και αποφάσισε να μεγαλώσει μόνη της το παιδί, όμως ο 33χρονος εξακολουθούσε να την απειλεί για να της πάρει το παιδί.

Όπως προκύπτει από την ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, το θύμα φέρει σοβαρά ψυχικά τραύματα από τη σεξουαλική και ψυχολογική κακοποίηση που υπέστη από τον 33χρονο, έχει έντονο άγχος, φόβο και έλλειψη εμπιστοσύνης.

Προκαλεί ο βιαστής

Ιδιαίτερα προκλητικός εμφανίστηκε στην απολογία του ο κατηγορούμενος που επιμένει πως ήταν παντρεμένος με το θύμα, κάτι το οποίο δεν αποδεικνύεται από κανένα επίσημο έγγραφο.

Ισχυρίζεται, ακόμη, ότι διατηρούσε ερωτικό δεσμό με την 15χρονη και πως με δική της επιθυμία είχαν συχνές σεξουαλικές επαφές και έμεναν μαζί.

«Μόλις κοιμόνταν τα αδέλφια της, ερχόταν και με έπαιρνε αγκαλιά και με φιλούσε, όμως την έδιωχνα και δεν κάναμε σεξ γιατί θα έπρεπε να παντρευτούμε. Μια ημέρα έβαλε «φωτιά», εγώ είμαι άντρας και εκείνη γυναίκα. Έβαλα το χέρι στο κοράνι και της είπα ότι είναι η γυναίκα μου. Μετά κάναμε έρωτα κανονικά μαζί και είχαμε σχέση. Κάναμε πολλές φορές σεξ», υποστήριξε.

Παρότι ο κατηγορούμενος αρχικά υποστήριξε πως είχε παντρευτεί την ανήλικη στη συνέχει είπε πως τελικά γάμος δεν έγινε ποτέ.

«Δε παντρευτήκαμε ποτέ είναι η αλήθεια, αλλά έβαλα το χέρι στο κοράνι σαν γυναίκα και όλοι ήξεραν ότι είναι η γυναίκα μου και μέναμε μαζί, όλοι αυτό ήξεραν. Μετά ξεκίνησε να έρχεται μόνη της πάλι σε εμένα και να κάνουμε έρωτα κάθε βράδυ», είπε.

Γιατί τον κατήγγειλε η κοπέλα

Ο 33χρονος κλήθηκε να απαντήσει γιατί τον κατήγγειλε η κοπέλα αφού όπως ισχυρίζεται είχαν σχέση.

«Δε μπορούσε να με σπρώξει, να φωνάξει; Πώς γίνεται εγώ να την κρατάω από το στόμα και να κάνω έρωτα; Όλο αυτό είναι ένα κόλπο. Η καταγγελία έγινε γιατί μάλωσα με τη μητέρα της. Την βίασα μια φορά και ήθελε χίλιες φορές; Λέει ψέματα. Έκανε έξι φορές έρωτα μαζί μου την ημέρα. Φοβόταν τον πατέρα της που ήταν στο Λίβανο και τη μάνα της στη Γερμανία. Δε φοβήθηκε εμένα, δε μου έκανε τότε μήνυση για βιασμό. Έφυγε κρυφά και εξαφανίστηκε με το μωρό. Γιατί να μείνω στο ίδιο σπίτι μαζί της ενώ την βίασα; Θα μπορούσα να φύγω από την Ελλάδα αν ήθελα», υποστήριξε ο φερόμενος ως βιαστής της ανήλικης.


Πηγή


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια