HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Πλαταμώνας: 19χρονος ο νεκρός από τη σύγκρουση ΚΤΕΛ με ΙΧ - Έξι οι τραυματίες (φωτογραφίες + βίντεο)


Ένας 19χρονος είναι το θύμα που έχασε τη ζωή του στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, την Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο ύψος του Πλαταμώνα, όταν λεωφορείο των ΚΤΕΛ συγκρούστηκε με Ι.Χ. αυτοκίνητο.

Ο 19χρονος, σύμφωνα με τις πληροφορίες, βρισκόταν στο ένα από τα δύο αυτοκίνητα που είχαν σταματήσει στη ΛΕΑ, με τα οποία συγκρούστηκε το λεωφορείο των ΚΤΕΛ, ενώ στο ίδιο όχημα επέβαιναν και άλλοι τρεις άνδρες ηλικίας 19, 22 και 34 ετών, οι οποίοι τραυματίστηκαν σοβαρά.



Όπως μετέδωσε το Open, το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στη 01:30 π.μ., όταν λεωφορείο του ΚΤΕΛ έπεσε πάνω σε δύο Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα, τα οποία ήταν σταματημένα στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ) επί της ΠΑΘΕ. Σύμφωνα με το thestival.gr, από το δεύτερο όχημα τραυματίστηκαν ελαφρά τρία άτομα.

Από τους έξι τραυματίες, ο ένας που τραυματίστηκε πιο σοβαρά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λάρισας, ενώ οι άλλοι δύο στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης και οι τρεις που τραυματίστηκαν πιο ελαφρά μεταφέρθηκαν επίσης στο νοσοκομείο Λάρισας.



Επισημαίνεται ότι στο ΚΤΕΛ επέβαιναν συνολικά 77 άτομα, τα οποία είναι καλά στην υγεία τους και συνέχισαν το δρομολόγιο προς την Αθήνα με άλλο υπεραστικό λεωφορείο. Πάντως, λόγω της σύγκρουσης, αρχικά έκλεισε το ρεύμα προς Αθήνα στην ΠΑΘΕ ενώ, αυτή την ώρα, η κυκλοφορία διεξάγεται από μία λωρίδα. Σημειώνεται ότι ο οδηγός του λεωφορείου συνελήφθη και σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος του.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από το σημείο

ktel1

ktel2

ktel3



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια