HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Μεγάλη Εβδομάδα 2023: Το πρόγραμμα των καναλιών ως το Πάσχα – πότε κατεβάζουν αυλαία οι αγαπημένες μας εκπομπές


Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος τα κανάλια προετοιμάζονται για το Πάσχα, προσαρμόζοντας το πρόγραμμά τους στο κατανυκτικό πνεύμα των ημερών. Σειρές, reality και ζωντανές εκπομπές θα κατεβάσουν αυλαία τις επόμενες ημέρες για να δώσουν τη θέση τους σε ταινίες και επαναλήψεις εκπομπών θρησκευτικού περιεχομένου για εκείνους που δεν θα αδράξουν την ευκαιρία για μια σύντομη απόδραση από τα αστικά κέντρα.

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι η Μεγάλη Εβδομάδα φέτος είναι η τελευταία ευκαιρία για ανασύνταξη δυνάμεων στα κανάλια, πριν από τις εθνικές εκλογές που θα φέρουν κι άλλες αλλαγές στο πρόγραμμα.
Πως διαμορφώνεται το τηλεοπτικό πρόγραμμα της Μεγάλη Εβδομάδας ανά κανάλι:

Alpha

«Happy Day» και «Super Κατερίνα» θα βρίσκονται στον αέρα έως και την Μεγάλη Τετάρτη, όπως και το «Tlive» με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Το «Deal» θα συνεχιστεί με νέα επεισόδια μέχρι τη Μεγάλη Τετάρτη ενώ Μεγάλη Πέμπτη και Παρασκευή θα προβληθεί σε επανάληψη.

Το τελευταίο επεισόδιο του «Σασμού» θα το δούμε τη Μεγάλη Τρίτη ενώ ο «Παράδεισος των κυριών» θα προβάλλεται μέχρι και τη Μεγάλη Τετάρτη.

Mega

Ελεονώρα Μελέτη και Δανάη Μπάρκα θα μας κουνήσουν το μαντήλι την Μεγάλη Τετάρτη, όπως ισχύει εδώ και χρόνια για τις live ψυχαγωγικές εκπομπές όλων των σταθμών. Η μοναδική εξαίρεση στον κανόνα θα είναι και φέτος η Ελένη Μενεγάκη, η οποία θα απουσιάζει ολόκληρη την Μεγάλη Εβδομάδα για να ξεκουραστεί στην αγαπημένη της Άνδρο.

«Κοινωνία ώρα Mega» και «Live News» θα βρίσκονται κανονικά στον αέρα έως και τη Μεγάλη Πέμπτη.

Η «Γη της ελιάς» θα πει την τελευταία της λέξη την Μεγάλη Τρίτη, ενώ το «Μαύρο Ρόδο» θα μας αποχαιρετήσει τη Μεγάλη Δευτέρα.

Το «The Chase» θα συνεχιστεί κανονικά ως την Μεγάλη Τρίτη. Μεγάλη Τετάρτη και μεγάλη Πέμπτη στη θέση του θα δούμε επαναλήψεις.

«Έλεος!»«Νight Out» και «Φως στο τούνελ» κατεβάζουν ρολά την εβδομάδα που διανύουμε και μας δίνουν ξανά ραντεβού μετά το Πάσχα.

ANT1

«Καλημέρα Ελλάδα» και «Πρωινό» θα συνεχίσουν κανονικά έως και την Μεγάλη Τετάρτη. Για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τους «Παγιδευμένους» περιμένουμε επίσημη ανακοίνωση του καναλιού, ενώ «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο» ολοκληρώνονται την Παρασκευή 7 Απριλίου, όπως ήταν γνωστό.

Open

«Ποιος είναι πρωινιάτικα;» και «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον» θα μας κρατούν συντροφιά ως και την Μεγάλη Τετάρτη.

«Ανοιχτή επικοινωνία» όσο και η «Ώρα Ελλάδος» θα βρίσκονται στις επάλξεις ως και την Μεγάλη Παρασκευή.

Star

«Breakfast@Star» και «Αλήθειες με τη Ζήνα» θα βρίσκονται στον αέρα και τη Μεγάλη Τετάρτη.

Την Μεγάλη Τετάρτη θα κατεβάσει ρολά και ο «Τροχός της τύχης». Μεγάλη Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη οι θεατές του «Shopping Star» θα πρέπει να αρκεστούν σε επαναλήψεις της αγαπημένης τους εκπομπής, που θα επανέλθει σε κανονική τροχιά αμέσως μετά το Πάσχα.

Το τελευταίο επεισόδιο του «MasterChef» θα προβληθεί τη Μεγάλη Τετάρτη, ενώ όλες σχεδόν οι εκπομπές του σαββατοκύριακου («Dot», «Stars System», «Traction», «Cash or Trash» και η νέα σειρά «IQ 160» με τον Νίκο Κουρή και τη Σμαράγδα Καρύδη θα ανανεώσουν το ραντεβού τους με το κοινό για την εβδομάδα μετά το Πάσχα.

ΣΚΑΪ

Το «Πρωινό μας» με τη Φαίη Σκορδά θα συνεχιστεί κανονικά ως και την Μεγάλη Τετάρτη, όπως όλες οι εκπομπές ανάλογης θεματολογίας.

Ο Νίκος Μουτσινάς θα απουσιάσει ολόκληρη τη Μεγάλη Εβδομάδα, όπως και το «My Style Rocks».

Οι ζωντανές ενημερωτικές εκπομπές «Πρώτη εικόνα», «Σήμερα» και «Αταίριαστοι» θα βγαίνουν κανονικά μέχρι και η Μεγάλη Πέμπτη.

Τη Μεγάλη Τρίτη θα δούμε το τελευταίο επεισόδιο του «Survivor All Star», ενώ τη Μεγάλη Τετάρτη θα δούμε ένα best of με τις πιο συνταρακτικές στιγμές από την αρχή της φετινής διοργάνωσης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια