HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Σύγκρουση τρένου: Πώς έγινε το δυστύχημα στην Ολλανδία – Ένας νεκρός και τουλάχιστον 30 τραυματίες


Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και τουλάχιστον 30 τραυματίστηκαν, αρκετοί από αυτούς σοβαρά, σε δυστύχημα με τρένο που έγινε τα ξημερώματα της Τρίτης στην Ολλανδία.

Σύμφωνα με το Reuters, το δυστύχημα έγινε περίπου στις 03:25 τα ξημερώματα (ώρα Ολλανδίας).

Στο επιβατικό τρένο βρίσκονταν τουλάχιστον 50 άτομα. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν το Reuters και ολλανδικά Μέσα ενημέρωσης, το τρένο εκτροχιάστηκε όταν συγκρούστηκε με μηχάνημα έργου που βρισκόταν πάνω στις σιδηροτροχιές.

Μετά τη σύγκρουση ξέσπασε φωτιά, όπως είχε γίνει στη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη.

Η φωτιά εκδηλώθηκε σε τουλάχιστον ένα από τα βαγόνια του συρμού, σύμφωνα με το ολλανδικό δημόσιο πρακτορείο ειδήσεων ANP. Αρχικά, το πρακτορείο έκανε λόγο για σύγκρουση επιβατικού με εμπορικό τρένο.

Το πρώτο βαγόνι του τρένου εκτροχιάστηκε κι είναι πεσμένο στο ένα πλευρό σε χωράφι, σύμφωνα με το ANP. Το δεύτερο βαγόνι έχει επίσης πέσει στο ένα πλευρό, ενώ στο τελευταίο βαγόνι εκδηλώθηκε φωτιά.

Οι υπηρεσίες αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων έσπευσαν στην περιοχή όπου έγινε η σύγκρουση, κοντά στο χωριό Βούρσχοουτεν, ανάμεσα στη Χάγη και στη Λάιντεν.

Σε ανάρτησή τους στο Twitter, οι Ολλανδικοί Σιδηρόδρομοι (NS), επισημαίνουν ότι τα σιδηροδρομικά δρομολόγια μεταξύ της πόλης Λάιντεν και τμημάτων της Χάγης ακυρώθηκαν λόγω της σύγκρουσης.









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια