HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Το πρόβλημα με την Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου: ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΕΙ, Η ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΧΡΟΝΟΤΡΙΒΕΙ ΚΑΙ Η ΠΙΕΡΙΑ ΜΑΡΑΖΩΝΕΙ (φωτο-βίντεο)


Μια ακόμα ενημερωτική συνάντηση για τα ζητήματα που προκύπτουν από τις παρακαμπτήριους και περιορισμένου πλάτους διαδρομές λόγω των έργων που υλοποιεί η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου, στο εθνικό οδικό δίκτυο στο ύψος της Πιερίας, με αποτέλεσμα η καθυστέρησή τους να δημιουργεί προβλήματα στην τουριστική και όχι μόνο προοπτική του Νομού, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 8 Απριλίου 2023 με πρωτοβουλία των ξενοδοχειακών και τουριστικών φορέων.

  Της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας, της Ομοσπονδίας Ενοικιαζόμενων Δωματίων Πέλλας, Πιερίας, Ημαθίας, της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων και του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Πιερίας.

  Οι οδικές αυτές παρεμβάσεις σε διάφορα σημείου της εθνικής οδού δημιουργούν χρονίζοντα κυκλοφορικά προβλήματα με το σημαντικότερο στην υπογειοποίηση της Κατερίνης, όπου η λύση του δεν προβλέπεται άμεσα και αφορά την υλοποίηση μέτρων πυρασφάλειας. 

  Με αποδοχή από πλευράς του Αυτοκινητόδρομου ότι το πρόβλημα στο σύνολό του δεν θα επιλυθεί άμεσα, δημιουργώντας δυσκολίες διέλευσης οχημάτων ιδιαίτερα την καλοκαιρινή περίοδο, εξετάστηκαν ημίμετρες λύσεις. Την εταιρεία εκπροσώπησε ο διευθυντής λειτουργίας, Δημήτριος Μανταλόζης, ο οποίος απάντησε σε θέματα συγκοινωνιακών επιλογών στο υφιστάμενο πρόβλημα και εκ της θέσης του δεν είχε τη δυνατότητα να τοποθετηθεί σε ζωτικής σημασίας θέματα, σχολιάζοντας ότι η τελική ευθύνη συμβασιακού εργολαβικού χαρακτήρα έγκειται στην αρμοδιότητα του δημοσίου. 

  Είναι άξιο απορίας γιατί στη συνάντηση δεν παρέστη υψηλόβαθμος εκπρόσωπος της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου, ο οποίος θα απαντούσε σε ερωτήματα πέρα των συγκοινωνιακών ρυθμίσεων. 

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στον ¨Οδηγό Πιερίας" με κλικ ΕΔΩ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια