HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


ΚΑΤΕΡΙΝΗ: Μεγάλη επιτυχία η βραδιά Αγάπης στο Κτήμα Δρούγκα εχθές το βράδυ – Συγκεντρώθηκαν πολλά τρόφιμα! Ευχαριστούμε!!! (φωτογραφίες)


Μπορεί εχθές να ήταν καθημερινή, μπορεί επίσης να ήταν βραδιά ποδοσφαίρου, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε τους Κατερινιώτες να δώσουν ένα ηχηρό παρόν στην χθεσινή βραδιά αγάπης που πραγματοποιήθηκε στο κτήμα  Δούγκα, και να συνεισφέρουν με την προσφορά τους στις αδύναμες οικονομικά οικογένειες  προκειμένου να έχουν και αυτές ένα αξιοπρεπές Πάσχα.

Το παρόν έδωσαν μεταξύ άλλων η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κ. Σοφία Μαυρίδου, ο Βουλευτής κος Φώντας Μπαραλιάκος, εκπρόσωπος του βουλευτή κ. Σάββα Χιονίδη, ο πολιτευτής και υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία κος Σπύρος Κουλκουδίνας, ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κος Θανάσης Γκούνας, η υποψήφια βουλευτής κα. Τριανταφυλλιά Διαμαντοπούλου,  υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και το Chopper Riders Club της Κατερίνης σύσσωμο κάνοντας μια γενναία προσφορά στη προσπάθεια αυτή.

Ο πάτερ Ιωάννης Σαββίδης που ήταν υπεύθυνος στην διαχείριση των προσφορών, μαζί με τον οικοδεσπότη κ. Φώτη Δρούγκα υποδέχθηκαν όλους τους καλεσμένους και τους ευχαρίστησαν προσωπικά τον καθένα ξεχωριστά γιa την παρουσία τους.

Την μουσική επιμέλεια είχε ο Dj Gregory ενός εμφανίστηκαν και τραγούδησαν ζωντανά οι αδελφοί Ραφαηλίδη, ο Αποστόλης Μυρωτής και κλαρίνο έπαιξε ο Γιάννης Σιάρκος.

Το Kapa News, ο Οδηγός Πιερίας και η Πιερική Αλήθεια ως χορηγοί επικοινωνίας, ευχαριστούμε όλους όσους με την παρουσία τους εχθές τίμησαν την «Βραδιά Αγάπης».

Ακολουθούν φωτογραφίες από την εκδήλωση:




















































































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια