Τις αθλήτριες, τους αθλητές που πέτυχαν σπουδαίες διακρίσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης Παίδων U17 στην Πιερία υποδέχθηκε στο γραφείο του ο υποψήφιος βουλευτής Πιερίας της Ν.Δ. Σπύρος Κουλκουδίνας. Την αποστολή συνόδευσαν ο Πρόεδρος του Αρχελάου Κατερίνης Αλκίνοος Τασόπουλος, ο Έφορος Πάλης Κυριάκος Κωνσταντινίδης και οι προπονητές Τσεντίδης Σάββας και Ταμός Κώστας.
Ο Σπύρος Κουλκουδίνας σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε: «Μας συγκίνησαν και μας έκαναν περήφανους. Οι αθλητές του τμήματος Πάλης του Αρχέλαου (παίδες) βρέθηκαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων U17 στον Πύργο Ηλείας, αγωνίστηκαν με την ψυχή τους και πέτυχαν σπουδαίες διακρίσεις. Χθες είχα τη χαρά να τους υποδεχθώ και να τους συγχαρώ μαζί με τη διοίκηση και του προπονητές τους στο γραφείο μου.
Μπράβο σε όλους για τη συμμετοχή και για τις διακρίσεις που έφεραν στην Πιερία. Συγχαρητήρια στον Λευτέρη Παππά (χρυσό), Δημήτρη Παππά(χρυσό), Θανάση Ευθυμιάδη (χρυσό), Σωκράτη Κωνσταντινίδη (χρυσό), Μενέλαο Βούλγαρη (χάλκινο)»
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!