HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Σοκαριστικές εικόνες: Γυναίκα γεννά στο πεζοδρόμιο μέρα μεσημέρι


Το φως της δημοσιότητας βλέπουν σοκαριστικές εικόνες από το Σαν Φρανσίσκο, όπου μία γυναίκα γέννησε ξαπλωμένη στο πεζοδρόμιο μέρα-μεσημέρι την περασμένη εβδομάδα.

Ειδικότερα, στις εικόνες φαίνεται μία γυναίκα ξαπλωμένη στο πλάι με το παντελόνι της μερικώς κατεβασμένο. Το μωρό της φαινόταν ξαπλωμένο στο πεζοδρόμιο να κλαίει.

Ένας άνδρας που γονάτισε στο πλευρό της γυναίκας ακούστηκε να της λέει «θα γίνεις καλά. Απλά χαλάρωσε, εντάξει;» και τη διαβεβαίωσε ότι ένα ασθενοφόρο ήταν καθ’ οδόν.

Στη συνέχεια η γυναίκα εθεάθη να κάθεται και να παίρνει το μωρό στην αγκαλιά της.


Η πυροσβεστική υπηρεσία του Σαν Φρανσίσκο επιβεβαίωσε ότι μια γυναίκα γέννησε σε δημόσια θέα την Πέμπτη, ωστόσο δεν μπορούσε να επιβεβαιωθεί αν επρόκειτο για τη γυναίκα που φαίνεται στο βίντεο, όπως μεταδίδει η New York Post.

Τελικά, η μητέρα και το μωρό μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο σε σταθερή κατάσταση.

Ένας περαστικός που αντίκρισε το συμβάν, ανέφερε ότι η γέννα έλαβε χώρα σε ένα σημείο που απέχει μόλις δύο λεπτά με τα πόδια από τη δημοφιλή πλατεία Union Square του Σαν Φρανσίσκο. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτη αναφορά, η γυναίκα φέρεται να πήρε ναρκωτικά πριν από τη γέννα.

Αν και δεν είναι γνωστό αν η νέα μαμά επηρεάστηκε ή όχι από τα ναρκωτικά εκείνη τη μέρα, η «σπαρακτική» κατάσταση προκάλεσε έκρηξη συμπάθειας από τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που συγκινήθηκαν από το περιστατικό.

«Αυτό με στενοχωρεί απίστευτα. Ως είδος πρέπει να δείχνουμε περισσότερη ανθρωπιά και καλοσύνη ο ένας προς τον άλλον. Μπορούμε να κάνουμε κάτι καλύτερο», έγραψε ένας χρήστης του Twitter.

«Δεν υπάρχει ανθρωπιά. Αυτό πρέπει να αλλάξει», έγραψε ένας άλλος.

«Καημένο μωρό, ελπίζω τόσο η μαμά όσο και το παιδί να έχουν τη βοήθεια που χρειάζονται», ανέφερε ένας τρίτος.

Δείτε τις συγκλονιστικές εικόνες:

 Γυναίκα γεννά στο πεζοδρόμιο στο Σαν Φρανσίσκο

 Γυναίκα γεννά στο πεζοδρόμιο στο Σαν Φρανσίσκο

 Γυναίκα γεννά στο πεζοδρόμιο στο Σαν Φρανσίσκο


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια