HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Κατεβαίνοντας από τον Όλυμπο έπεσαν θύματα ληστείας. Τίποτε όμως δεν στάθηκε ικανό για να ξεχάσουν τις ομορφιές τού «βουνού των θεών»!


Ο Όλυμπος χαρίζει πολλές χαρές, μπορεί να κρύβει όμως και κάποιες λύπες· και δεν εννοούμε μόνο τα ατυχήματα που είναι δυνατόν να συμβούν στο «βουνό των θεών».

Πρόσφατα, μια όμορφη ορειβατική συντροφιά, θέλοντας να απολαύσει μια διαδρομή προς τον Όλυμπο, έπεσε θύμα ληστείας.

Η συγκεκριμένη ορειβατική συντροφιά ανέβηκε από τη Γκορτσιά στο καταφύγιο «Κάκαλος» και από εκεί έφτασε στις κορυφές τού Ολύμπου. Επιστρέφοντας όμως συνάντησε ένα θλιβερό και απογοητευτικό θέαμα… Κάποιοι είχαν σπάσει τα τζάμια των αυτοκινήτων τής ομάδας τους – ΠΟΑ και έκλεψαν ταυτότητες, τρόφιμα, ρούχα, κλειδιά κατοικιών τους κλπ.

Προσέφυγαν, λοιπόν, στο Αστυνομικό Τμήμα Λιτοχώρου και έκαναν εκεί τη σχετική δήλωση. Εκείνο όμως που κάποιος από την ορειβατική ομάδα έγραψε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, μετά από το συμβάν, μας εξέπληξε: «Το βουνό και οι εμπειρίες για εμάς θα είναι μοναδικές παρά την πικράδα στο τέλος»!

Δηλαδή, οι άνθρωποι αυτοί, μετά από μια ληστεία που υπέστησαν, δεν άρχισαν τις κλάψες που, ως συνήθως, εμείς οι Έλληνες τις έχουμε στα χείλη όταν μας βρει κάποιο κακό. Οι άνθρωποι αυτοί, οι ορειβάτες, αντίθετα με τη νοοτροπία πολλών Ελλήνων, βρήκαν το θάρρος να γράψουν δυο λόγια για το πόσο όμορφα αισθάνθηκαν ανεβαίνοντας στον Όλυμπο.

Πηγή


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια