HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Μπόρις Κλέιμαν: Ποινική δίωξη για βιασμό και ναρκωτικά στον τερματοφύλακα του Βόλου


Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για βιασμό χωρίς συναίνεση, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου και προμήθεια - κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ιδία χρήση ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών σε βάρος του ποδοσφαιριστή Μπόρις Κλέιμαν, μετά την καταγγελία ανήλικης μαθήτριας από το Βέλγιο.

Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε σε ανακριτή προκειμένου να λάβει προθεσμία για να απολογηθεί.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κλέιμαν συνελήφθη μετά από καταγγελία ανήλικης μαθήτριας από το Βέλγιο για βιασμό σε μπαρ στο Κολωνάκι.

Εκτός ομάδας ο Κλέιμαν

Αμέσως αφότου έγινε γνωστή η είδηση, ο τερματοφύλακας τέθηκε εκτός ομάδας, με απόφαση του Αχιλλέα Μπέου, χωρίς να διευκρινίζεται ο λόγος.

Στην ίδια ανακοίνωση της ΠΑΕ, αναφέρεται ότι τίθεται εκτός ομάδας και ο Πορτογάλος Ροντρίγκο Εσκοβάλ, χωρίς να έχουν γίνει επίσης γνωστοί οι λόγοι.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Με απόφαση του προέδρου της ΠΑΕ Βόλος κ. Αχιλλέα Μπέου, έχουν τεθεί εκτός ομάδας οι Μπόρις Κλέιμαν και Ροντρίγκο Εσκοβάλ και έχει ξεκινήσει η διαδικασία για διακοπή των συμβολαίων τους. Ήδη έχουν ενημερωθεί οι μάνατζερ τους».

Τι συνέβη στο μπαρ του Κολωνακίου

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, όλα ξεκίνησαν όταν ο ποδοσφαιριστής έκανε μία κίνηση προς στην κοπέλα - όπως καταγγέλει η ίδια - η οποία διασκέδαζε με παρέα Βέλγων στο ίδιο μπαρ.

Στη συνέχεια ξέσπασε καβγάς ανάμεσα στην παρέα του ποδοσφαιριστή και της κοπέλας, με τη νεαρή να μεταβαίνει στο Αστυνομικό Τμήμα για να καταγγείλει το περιστατικό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή κατήγγειλε τον ποδοσφαιριστή για ασέλγεια.

Πηγή

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια