HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ο Μητσοτάκης ανακοινώνει σήμερα το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ


Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ ανακοινώνει σήμερα (10:30πμ) στα γραφεία του κόμματος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι θα υπάρχει έντονο «άρωμα γυναίκας». Το ψηφοδέλτιο αποτελεί καθαρή προσωπική επιλογή του κ. Μητσοτάκη και σε αυτό θα συμπεριλαμβάνονται γυναίκες από διαφορετικές κοινωνικές ομάδας. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στις πρώτες έξι, δυνητικά εκλόγιμες θέσεις, βρίσκονται τρεις γυναίκες και τρεις άντρες.

Επικεφαλής του «γαλάζιου» ψηφοδελτίου θα είναι γυναίκα με ευρύτερη απήχηση, σηματοδοτώντας κατ' αυτόν τον τρόπο και τη διεύρυνση της ΝΔ και προς άλλους χώρους.

Σε εκλόγιμες θέσεις αναμένεται να βρίσκονται η Ειρήνη Αγαπηδάκη, η οποία υπήρξε εθνική συντονίστρια για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα και σήμερα είναι γενική γραμματέας Δημόσιας Υγείας και η Μαρία Νεφέλη Χατζηιωαννίδου που εμπνεύστηκε το project «Υπέροχες Γυναίκες».

Στο ψηφοδέλτιο αναμένεται, επίσης, να βρίσκονται τα ονόματα του Θεόδωρου Σκυλακάκη, του Χρήστου Στυλιανίδη και του Γιώργου Σταμάτη.

Σε μη εκλόγιμη θέση θα βρίσκεται η διευθύντρια του γραφείου τύπου της ΟΝΝΕΔ, Πορφυρένια Κανελλοπούλου, και ο πρώην αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ, Σπύρος Καρανικόλας.

Την τελευταία 15η και τιμητική θέση θα καταλάβει ο πρώην διευθυντής της ΝΔ επί Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, Αντώνης Γαρδέλης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια