HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Cambridgeshire: Πατέρας και γιός σκoτώθηκαν με 30 λεπτά διαφορά σε απόσταση 9 χλμ.


Πατέρας και γιος σκοτώθηκαν τραγικά σε δύο χωριά στην περιοχή Cambridgeshire της Αγγλίας, σε απόσταση 8 χλμ. Ο Γκάρι Ντάνμορ, 57 ετών και οικοδόμος στο επάγγελμα, και ο γιος του Τζόσουα Ντάνμορ, ηλικίας 32 ετών ο οποίος εργάζεται στον κλάδο του εμπορίου, αναγνωρίστηκαν ως τα θύματα των πυροβολισμών που σημειώθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης.

Ο Γκάρι Ντάνμορ χαρακτηρίστηκε «θρύλος» από έναν γείτονα του, ενώ ο γιος του Τζόσουα έμεινε στη μνήμη του ως «παθιασμένος τύπος». Αφιερώματα και λουλούδια προς τιμήν του Τζόσουα, με μηνύματα που συγκινούν. «Ο γιος σου ήταν ένα πολύ τυχερό αγόρι που είχε έναν μπαμπά σαν εσένα», και ένα άλλο λέγοντας ότι «πολεμούσε κάθε μέρα» για το «πολύτιμο αγόρι του».

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε για πυροβολισμούς σε μια ιδιοκτησία στο Meridian Close, στο Bluntisham, λίγο μετά τις 9 το βράδυ. Βρήκαν το σώμα του Τζόσουα με τραύμα από πυροβολισμό. Αργότερα στις 9:37 μ.μ., η αστυνομία ειδοποιήθηκε από ένα άτομο στο Σάτον, κοντά στο Έλι, το οποίο ανέφερε ότι άκουσε πυροβολισμούς. Το σώμα του Γκάρι βρέθηκε με τραύματα από πυροβολισμούς σε ένα ακίνητο στο The Row.

Επιβεβαίώθηκε από τις Αρχές ότι το περιστατικό αφορούσε «οικογενειακό ζήτημα» και ότι η «ενεργή γραμμή έρευνας» ήταν μια μάχη επιμέλειας.

Τρία άτομα συνελήφθησαν ως ύποπτοι για συνωμοσία για φόνο. Ένας 27χρονος και μια 33χρονη συνελήφθησαν σε ξενοδοχείο λίγο έξω από το Κέιμπριτζ, ενώ ένας 66χρονος συνελήφθη στον αυτοκινητόδρομο στην περιοχή του Γουόρτσεστερ τα ξημερώματα της Πέμπτης. Η αστυνομία εντόπισε ένα πυροβόλο όπλο και ερευνά αν ήταν νόμιμα.

Τα αφιερώματα έχουν ξεχυθεί για τον πατέρα και τον γιο, με φίλους και γείτονες να εκφράζουν τη θλίψη τους και να μοιράζονται όμορφες αναμνήσεις από τους δύο. «Αυτή η εβδομάδα έπρεπε να είναι μια γιορτή για σένα και το πολύτιμο αγόρι σου», έγραφε ένα αφιέρωμα που βρέθηκε στη σκηνή στο Bluntisham.

«Προσεύχομαι να μπορείτε να αναπαυθείτε εν ειρήνη γνωρίζοντας ότι αγωνίζεστε κάθε μέρα για (αυτόν)». Ένα άλλο αφιέρωμα περιέγραψε τον Τζόσουα ως ένα άτομο που έλαμψε ένα λαμπρό φως πάνω από όλους γύρω του και ότι θα του λείψει πολύ. Ένας γείτονας του Gary Dunmore, που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, τον περιέγραψε ως ένα φιλικό, χαρούμενο και χαμογελαστό άτομο, τον τέλειο γείτονα που ήταν πάντα πρόθυμος να βοηθήσει.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια